Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Digiopastuksen tarjonta lisääntyy Ylöjärven kirjastoissa

Ylöjärven kirjasto tarjoaa asiakkailleen digitukiaikoja laitteiden ja ohjelmistojen käytössä. Autamme kykyjemme mukaan arkisissa tietotekniikkaan ja laitteiden peruskäyttöön liittyvissä ongelmissa. Neuvoja annetaan mobiililaitteisiin ja tietokoneisiin liittyvissä ongelmatilanteissa sekä sovellusten käytössä ja sähköisessä asioinnissa. Emme anna huoltoapua rikkoutuneiden laitteiden korjauksessa.

Digituessa pyritään opastamaan asiakasta itsenäiseen laitteen käyttöön. Kirjasto noudattaa Digi- ja väestötietoviraston laatimaa digituen eettistä ohjeistusta, johon asiakasta pyydetään tutustumaan ennen opastukseen saapumista. Ohjeistus löytyy tästä linkistä: digituen eettinen ohjeistus.

Opastukset pääkirjasto Leijassa

Opastusta on tarjolla Ylöjärven pääkirjastossa ilman etukäteisajanvarausta maanantaisin ja torstaisin klo 13–16. Opastusta ei ole seuraavina päivinä: 18.3., 15.4. ja 13.5.2024.

Asiakkaalla on myös mahdollisuus pyytää itselleen sopivaa opastusaikaa päivystysaikojen ulkopuolelta täyttämällä oheinen ajanvarauslomake.

Opastusaika on 1 tunti.

Varaa aika Leijassa tapahtuvaan opastukseen

Opastukset Viljakkalan ja Kurun kirjastoissa

Kurun ja Viljakkalan kirjastoissa opastusta tarjotaan kerran kuukaudessa. Opastustuokioon ilmoittaudutaan etukäteen ja jos ilmoittautumisia ei tule, kyseinen opastuspäivä peruuntuu. Ohessa ovat kevätkauden 2024 päivämäärät Viljakkalan ja Kurun kirjastojen opastuksiin.

Viljakkala                                      

ma 18.3. klo 13–16                    
ma 15.4. klo 13–16                    
ma 13.5. klo 13–16

Kuru

ti 19.3. klo 13 – 16
ti 16.4. klo 13 – 16
ti 14.5. klo 13 – 16                   

Ilmoittautuminen tulee tehdä etukäteen viimeistään opastuspäivää edeltävän viikon perjantaina klo 15 mennessä joko oheisella verkkolomakkeella tai ottamalla yhteyttä Kurun tai Viljakkalan kirjastoon.

Ilmoittaudu tästä Viljakkalan opastustilaisuuteen

Ilmoittaudu tästä Kurun opastustilaisuuteen