Hyppää sisältöön

Harrastusmahdollisuuksia nuorille

Nuorisopalvelut järjestää nuorille suunnattua kerho- ja ryhmätoimintaa, joista voit löytää itsellesi sopivan harrastuksen.

Nuortenteatteri Jakkaralla on kaksi ryhmää; 9-12-vuotiaiden JunnuJakkara ja 13-19-vuotiaiden JatkoJakkara. Molemmat ryhmät kokoontuvat tiistaisin nuorisokeskus Olkassa. Teatterissa tehdään improvisaatioon ja liikeilmaisuun liittyviä harjoituksia, rakennetaan kohtauksia, käsikirjoitetaan itse näytelmiä ja tutkitaan yhdessä erilaisia ilmiöitä. Joka vuosi tavoitteena on saada rakennettua yhdessä esitys, jota yleisö voi tulla katsomaan.

Jakkaraan voi ilmoittautua mukaan elokuussa. Toimintaan on sitouduttava vuodeksi, jotta näytelmäproduktion tekeminen on mahdollista! Kysy lisätietoja Maiju Lamminmäeltä.

Luovan kirjoittamisen Blank Space -toiminta on suunnattu pääsääntöisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Blank Space -toimintaa järjestetään yleensä viikonloppuleireinä noin kaksi kertaa vuodessa.

Leireillä rentoudutaan mökkiympäristössä, tunnelmoidaan, kokkaillaan yhdessä sekä tutustutaan itseen ja toisiin sekä tehdään luovan kirjoittamisen harjoituksia laidasta laitaan ja osallistujien toiveita kuunnellen.

Kirjoittamalla opit lisää itsestäsi ja saat uusia ideoita. Aikaisempaa kirjoittamistaustaa ei tarvita, eikä ryhmässä kiinnitetä huomiota pilkkusääntöihin tai oikeinkirjoitukseen, vaan keskitytään pienessä porukassa kirjoittamiseen, ajatusten jakamiseen ja oman itsen kuunteluun. Kysy lisätietoja Maiju Lamminmäeltä.

Roolipelikerho kokoontuu nuorisokeskus Olkassa. Kysy lisätietoja Jere Vähäsarjalta.

Katso tarkempaa tietoa nuorisovaltuuston toiminnasta. Kysy lisätietoja Tiina Sireniltä.

Kurun urheilutalolla järjestetään maanantaisin 30.8.21 alkaen tanssikerhoja 1-3.lk klo 14.15-15.15 ja 4-6.lk klo 15.15-16.15.
Ota yhteys Tanja Kauppiseen saadaksesi lisätietoja.

Sateenkaariryhmä kokoontuu joka kuun ensimmäinen lauantai klo 15-17.30 Nuorisokeskus Olkassa. Ryhmä on tarkoitettu 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka kuuluvat seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön, pohtivat identiteettiään tai ovat muuten kiinnostuneita seksuaalisuuden- ja sukupuolen moninaisuudesta. Ryhmä tarjoaa vertaistuellista ja turvallista keskustelua, sekä tekemistä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Jenny Rantalalta.

Yhteystiedot

Lamminmäki Maiju
Nuoriso-ohjaaja
050 071 9080
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kulttuurinen ja kansainvälinen nuorisotyö, loma-ajan toiminta
Vähäsarja Jere
Nuorisotyöntekijä vs.
040 133 4582
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Antero (Asuntila), Roolipelitoiminta
Siren Tiina
Nuoriso-ohjaaja
050 390 4793
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Nuorisovaltuusto, kouluyhteistyö, Elämän valintatalo, ryhmäytykset
Kauppinen Tanja
Nuoriso-ohjaaja
050 301 2141
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Nuorisotilojen Nuokku ja Vilis vastaava
Kärkkäinen Riikka
Nuorisopalvelupäällikkö
050 523 2087
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Nuorisopalvelujen hallinto, nuorisotyön kohdeavustukset, lapsi- ja nuorisoneuvosto
Rantala Jenny
Nuorisotyöntekijä
041 730 2818
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Metzis (Metsäkylä) ja Olka (Soppeenmäki)
Päivitetty: 15.9.2021