Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Heittäydy Ylöjärven kesäkumppanien matkaan ja hyödynnä parhaat retkivinkit

Ylöjärven sosiaalisen median kanavissa seikkailee tänä kesänä kolme kesäkumppania. Kumppanit löytyivät avoimen haun kautta ja he ovat viestintäalan yrittäjä Katja Lehtinen sekä Runo Digital -sometoimiston yrittäjät Eemil Hinkka ja Severi Salomaa.

– Saimme useita hyviä hakemuksia ja päätimme kokeilla some-yhteistyötä keskenään hieman erilaisten toimijoiden kanssa. Näin saamme monipuolista sisältöä kunkin vahvuuksien mukaisesti, kertovat asiakkuuspäällikkö Tanja Vuori ja viestintäpäällikkö Tiina Helminen.

Katja Lehtinen on kokenut viestintäalan yrittäjä ja freelancer-toimittaja, joka kuvaa itseään helposti innostuvaksi. – Rakastan erityisesti liikunnallisia asioita ja luonnossa puuhailua. Minulla on aktiivinen perhe ja osan kesäretkistä teemme varmasti yhdessä.

Runo Digital on kahden opiskelijan, Eemil Hinkan ja Severi Salomaan, tuore yritys. Idearikas kaksikko taitaa somessa sekä sisällöntuotannon että markkinoinnin. Myös graafisen alan osaamista löytyy. – Odotamme innolla, että pääsemme toteuttamaan retki-ideoitamme. Meille on tärkeää päästä tekemään yhteistyötä sellaisen kaupungin kanssa, jonka kanssa omat arvomme esimerkiksi vastuullisuudesta kohtaavat. 

Kesäkumppanien tehtävänä on tutustua Ylöjärven luonto- ja matkailukohteisiin sekä kertoa niistä sosiaalisessa mediassa. Eniten sisältöä kumppanit tuottavat Visit Ylöjärven Instagramiin (@visitylojarvi), mutta retkille pääsee hyvin mukaan myös kaupungin Facebookin ja Instagramin kautta (@ylojarvenkaupunki). Matkailutiedon kotina toimii Visit Ylöjärven nettisivusto, visitylojarvi.fi.

Ylöjärven kaupunki ja kaupungin elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy hakivat 22.2.–15.3.2023 kesäkumppania matkailumarkkinointiin. Hakemuksia tuli yli 50.

Kahtena edellisenä kesänä Ylöjärvellä on seikkailut ja somettanut palkattu kesäretkeilijä. Nyt haluttiin kokeilla toisenlaista toteutusta ja hakuun laitettiin yrityspohjalta toimiva kesäkumppani.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Tiina Helminen, Ylöjärven kaupunki, p. 050 437 1247, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Asiakkuuspäällikkö Tanja Vuori, Ylöjärven Yrityspalvelu Oy, p. 050 437 1281, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi (29.5. alkaen)


Kuva: Eemil Hinkka, Katja Lehtinen ja Severi Salomaa retkeilevät tänä kesänä Ylöjärvellä ja kertovat kokemuksistaan Visit Ylöjärven ja Ylöjärven kaupungin sosiaalisen median kanavissa (kuva Rami Marjamäki).