Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Jalo NY Ylöjärven lukiosta vei voiton valtakunnallisessa Uskalla yrittää -kilpailussa

Jalo NY – perus- ja toisen asteen paras NY-yritys 2020

Valtakunnallisen Uskalla Yrittää -yrittäjyyskilpailun palkinnot jaettiin kaikkiaan 11 kategoriassa torstaina 23.4.2020. Vuosi yrittäjänä -ohjelman pääpalkinnot menivät Ylöjärvelle ja Turkuun. Vuoden pikkuyritys -voittaja löytyi Espoosta.

Perus- ja toisen asteen yrityksistä EM-kisoihin Suomea lähtee edustamaan Jalo NY Ylöjärven lukiosta ja korkea-asteelta A.I.M Tracking NY Turun korkeakouluista.

Jalo NY valmistaa ainutlaatuisia rusetteja kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Tuotteet ovat ekologisesti ja yhteiskuntavastuullisesti käsityöllä valmistettuja. Yrityksen rusetteja voi ostaa yrityksen verkkokaupasta. Tuomariston vakuutti yrityksen arvot, käytännön toiminta, selkeä osaamiseen perustuva roolitus ja suunnitelmallinen tekeminen ja kehittäminen koko toiminnan ajan. Yrityksen ehdoton vahvuus on myös go to market -ajattelu ja se, että yrityksen liiketoimintaidean ytimessä ovat ekologisuus ja eettisyys. Yritys edustaa Suomea perus- ja toisen asteen ”JA Company of the Year” -EM-kilpailussa heinäkuussa.

NY tarkoittaa Nuori Yrittäjyys -yritystä, joka on osa Vuosi yrittäjänä -ohjelmaa. Ohjelma on yläkoululaisille, toisen asteen opiskelijoille ja korkeakouluopiskelijoille suunnattu yrittäjyysohjelma. Ohjelmassa perustetaan oikealla rahalla toimiva NY-yritys ja sitä pyöritetään lukukauden, lukuvuoden, kalenterivuoden tai 12 kuukauden ajan. Ohjelma on aina osa oppilaitoksen opetusta.

Uskalla yrittää -kilpailun järjestää Nuori Yrittäjyys ry.

Jalo NY: FacebookInstagram, YouTube

Uskalla yrittää -kilpailu