Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Järjestöille suunnatussa avoimessa foorumissa käsitellään nuorisotyötä

Ylöjärven kaupungin nuorisopalvelut järjestää yhteistyössä lapsi- ja nuorisoneuvoston kanssa avoimen foorumin nuorten kanssa toimiville sekä nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille ylöjärveläisille järjestöille. Myös esimerkiksi vanhempainyhdistysten väki on tervetullutta.

Lapsi- ja nuorisoneuvosto on tehnyt aloitteen Ylöjärvelle perustettavasta nuorisotyön parlamentista, ja vapaa-aikalautakunta on päättänyt parlamentin perustamisesta vuonna 2021. Parlamentti ei ensiyrityksellä käynnistynyt ja asia on palautunut lapsi- ja nuorisoneuvostoon. 

Nyt koolle kutsuttavassa foorumissa keskustellaan nuorisotyön parlamentin tulevaisuudesta ja mahdollisista muista yhteistyön tarpeista.

Foorumi järjestetään kirjasto Leijan monitoimisalissa 13.4.2022 klo 17–18.45. Tarvittaessa osallistuminen onnistuu myös etäyhteydellä. 

Ilmoittaudu ennakkoon 10.4. mennessä nuoriso-ohjaaja Tiina Sirenille, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi. Muistathan mainita mahdollisista ruoka-aineallergioista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja

Nuorisopalvelupäällikkö Riikka Kärkkäinen, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi, p. 050 532 2087