Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Jonna Pirttijoen ja Kaisa Kujanpään konsertti – väkevä ja tunteikas kokonaisuus poppia, ikivihreitä ja sielukasta tangoa

Jonna Pirttijoen ja Kaisa Kujanpään konsertti järjestetään Vanhalla Räikällä (Kuruntie 12, Ylöjärvi) keskiviikkona 27.9. klo 19. Kokoonpano koostuu kahdesta laulajasta, harmonikasta sekä pianosta. Laulajat ovat esiintyneet ensimmäisen kerran samalla lavalla jo alakouluikäisinä, ja tämä konsertti onkin kahden sydänystävän ja musiikin ammattilaisen riemukas jälleennäkeminen musiikin merkeissä.

Jonna Pirttijoki on omaperäinen ja ennakkoluulottomasti heittäytyvä muusikko, jonka instrumentteihin kuuluvat laulu ja harmonikka. Ura alkoi vuonna 1998 lasten laulukilpailusta Karuselli, ja nykyään hän työskentelee musiikin parissa esiintyen, säveltäen ja opettaen. Jonna on koulutukseltaan musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2012) ja hän on kotonaan monenlaisilla musiikin estradeilla rytmimusiikista klassiseen. Parhaillaan hän työskentelee oman musiikin parissa Sinikka Svärdin ja Milla Viljamaan kanssa.

Kaisa Kujanpää on ylöjärveläinen musiikin maisteri ja musiikkipedagogi. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Viron Musiikki- ja Teatteriakatemiasta vuonna 2011 sekä suorittanut musiikkipedagogin tutkinnon Turun Taideakatemiassa vuonna 2009. Vuoden 2024 tammikuussa Kaisa aloittaa opetustyön pianonsoiton lehtorina Pirkanmaan musiikkiopistossa. Monipuolisuus kuuluu Kaisan vahvuuksiin sekä eri tyylilajien osalta että kolmen eri instrumentin hallinnassa. Hän on voittanut useita palkintoja kansallisissa harmonikkakilpailuissa, merkittävimpänä Kultaisen Harmonikan voitto vuonna 2004.

Liput konserttiin ovat myynnissä ennakkoon lippu.fi -palvelussa. Lipun hinta on 7 € (+ palvelu- ja tilausmaksu). Lipunmyynti ovelta Vanhalla Räikällä alkaa tuntia ennen esitystä. Ovelta lipun hinta on 10 €. Ovella vain käteismaksu. Lippuja voi ostaa myös ennakkoon käteisellä Vanhan Räikän kahvilasta 10 € /kpl.

Saapuminen konserttiin: Tapahtuma on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä ja kävellen. Vanhan Räikän tila on esteetön. Lähimmät pysäköintialueet ovat Ylöjärven kaupungintalon ja Räikänpuiston pysäköintialueet. Lähimmät bussipysäkit ovat Tampereen suunnasta tullessa Asemantie 4 (6139) ja Asemantie (6110) ja Kurun suunnasta tullessa Kirjasto (6113) ja Asemantie (6111). Aikataulut ja reittihaku: www.nysse.fi.

Konsertin järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.