Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Käteisellä maksaminen päättyy palveluliikenteessä 5.6.2022

Ylöjärven kaupungin palveluliikenteessä ei voi enää maksaa käteisellä maanantaista 6.6.2022 alkaen. Taustalla on Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan päätös 9.12.2021.

Jatkossa matkan voi maksaa Tampereen seudun joukkoliikenteen lipputuotteilla seuraavasti:

Nyssen matkakortti

Matkakortin voi ostaa nella.fi-verkkokaupasta tai Nyssen asiakaspalvelupisteestä. Verkkokauppaosto edellyttää sähköistä tunnistautumista ja asiakaspalvelupisteessä asiointi henkilöllisyystodistusta. Matkakortin voi hankkia myös valtakirjan avulla Nyssen asiakaspalvelupisteestä.

Mobiililippu älypuhelimessa

Mobiililipun voi ostaa älypuhelimeen ladatusta Nysse Mobiilista. Nysse Mobiilista voi ostaa kertalipun tai vuorokausilipun. Kertalippu on voimassa 90 minuuttia ja vuorokausilippu 24 tuntia.

Ennakkokertalippu

Kertalippuja myyvät kaikki Nysse-lippujen jälleenmyyjät. Ylöjärvellä ennakkokertalipun voi ostaa Mikkolantien R-kioskista Soppeenmäestä. Maksutapana jälleenmyyntipisteissä käy myös käteinen.

Valtakirjalla on mahdollista valtuuttaa toinen henkilö hoitamaan asiakassuhdetta Tampereen seudun joukkoliikenteen kanssa. Valtakirja löytyy osoitteesta nysse.fi/tietoa/lomakkeet. Nella.fi-verkkopalvelussa käytetään Suomi.fi-valtuuksia, joilla voi antaa ja pyytää valtuuksia asioiden hoitamiseen sähköisesti.

Lisätietoja

Nyssen asiakaspalvelu ma-pe klo 9-16

  • Palvelunumero 03 5656 4700
  • Asiakaspalvelupiste: Frenckellinaukio 2 B, Tampere

Neuvontaa ja käytännön ohjeita esimerkiksi matkakortin hankintaan saa myös ikäihmisten kohtaamispaikoissa, kuten esimerkiksi:

  • Ylöjärven Lähitori, Rantajätkäntie 2 B 30, keskiviikkoisin klo 13-15
  • Kurun Lähitori, Kurun terveysasema, Kisatie 1, tiistaisin klo 9-11.30 (kesätauko 1.6 – 15.8.2022)

Lisätietoja palveluliikenteestä