Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Katso kaupungin johtokolmikon kyselytunti – erityisteemoina kouluhankkeet sekä lähimatkailu

Ylöjärven kaupungin johtokolmikko vastaa jälleen kaupunkilaisten kysymyksiin ja keskustelee ajankohtaisista aiheista. Keskustelu on katsottavissa Ylöjärven Uutisten verkkosivuilla torstaina 9.6.2022 kello 17 alkaen. 

Vajaan tunnin kestävä lähetys on nauhoitettu etukäteen, ja se on kaikkien vapaasti katsottavissa myös ensilähetyksen jälkeen

Kaupungin johtokolmikon muodostavat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares (kok.), kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska (ps.) ja kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen. Puhetta johdattelee Hanna-Mari Kujala Ylöjärven Uutisista. Keskustelutilaisuus nauhoitettiin Kauraslammen koulun auditoriossa 7.6.2022. 

Johtokolmikolle saattoi lähettää kysymyksiä etukäteen, ja niitä tuli runsaasti. Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille!  Erityisinä teemoina olivat tällä kertaa kouluhankkeet sekä lähimatkailu.

Seuraava johtokolmikon keskustelu- ja kyselytunti järjestetään syksyllä. Tilaisuuksien toteutuksesta vastaavat yhteistyössä kaupunki ja paikallislehti. 

Katso kyselytunti Ylöjärven Uutisten verkkosivuilta 9.6.2022 klo 17 

Muista myös

Kaupunginjohtaja Pauli Piiparisen ajankohtaiskatsaukset ovat katsottavissa kaupungin YouTube-kanavalla. Ylöjärven kaupunginvaltuuston kokoukset lähetetään suorana verkossa. 

Kaupunginjohtajan katsaukset YouTubessa 
Kaupunginvaltuuston kokoukset Ylöjärven Uutisten sivuilla

Lisätietoja

Mainos

Kaupungin johtokolmikon keskustelu- ja kyselytunnit toteutetaan Ylöjärven kaupungin ja Ylöjärven Uutisten yhteistyönä. Lähetykset ovat kaikkien vapaasti katsottavissa paikallislehden nettisivuilla. Kesäkuun kyselytunti on järjestyksessään kolmas.