Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Kaupunginhallitus hyväksyi Veittijärven saunan siirtoa koskevan uuden aiesopimuksen

Ylöjärven kaupunki, Veittijärven avantosaunan omistajat sekä saunatoiminnan harjoittaja Ylöjärven avantouimarit ry ovat neuvotelleet uuden aiesopimuksen, joka toteutuessaan mahdollistaa Veittijärven alueen virkistyskäytön kehittämisen sekä suositun avantosaunan siirron uuteen paikkaan. Uusi paikka sijaitsee nykyiseen saunaan nähden järven vastarannalla Viljakkalantien varrella.

Ylöjärven kaupunginhallitus hyväksyi aiesopimuksen kokouksessaan 16.8.2021. Uusi sopimus korvaa aiemman, 31.3.2020 hyväksytyn sopimuksen.

Uusissa neuvotteluissa lähdettiin siitä, että rakennuksen siirrosta vastaisi yhdistyksen sijaan rakennuksen nykyinen omistaja. Kaupungin rooli päivitetyssä aiesopimuksessa on käytännössä sama kuin alkuperäisessä sopimuksessa. Yhdistys ja rakennuksen omistaja sopivat keskenään rakennuksen omistusjärjestelyistä pitkällä aikavälillä. Saunan siirrolle on asetettu myös uusi tavoiteaikataulu.

Kaupunki ryhtyy omalta osaltaan toteuttamaan aiesopimusta, kun aiesopimuksen ja tontinvuokrasopimuksen päätökset ovat saaneet lainvoiman ja sopimukset on allekirjoitettu. Osapuolet allekirjoittivat sopimukset 13.9.2021 (päivitetty 14.9.2021).

Kaupunginhallitus 16.8.2021