Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Kaupunki on mukana Ylöjärven markkinoilla lauantaina 25.5., tulethan sinäkin!

Ylöjärven kaupunki on näkyvästi mukana Ylöjärven markkinoilla Kauppakeskus Elon pihalla lauantaina 25.5. kello 9–15.

Kaupungin piste löytyy Elotien puolelta, tivolialueen kupeesta. Markkinapisteinä toimivat nuorisopalveluiden Rundi-auto Ylöjärvi-telttoineen sekä kirjastoauto Reppu. Paikalla on kirjaston, nuorisopalvelujen, hyvinvointipalvelujen ja viestinnän työntekijöitä sekä Visit Ylöjärven henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita.

Pisteellä voit kysyä Ylöjärvi-retkivinkkejä ja poimia mukaasi uuden matkailuesitteen. Voit osallistua hyvinvointikertomuksen päivittämiseen sekä äänestää omaa suosikkia osallistuvan budjetoinnin kohteista. Rundi-auton ovet ovat tietysti avoinna! Kaupungin pisteeltä voit myös hakea roskapussin ja kertakäyttöhanskat Miljoona roskapussia -kampanjaan osallistumista varten.

Kaupungin pisteessä on antelias onnenpyörä, jossa jokaisella pyöräytyksellä voittaa pienen Ylöjärvi-tuotteen.

Reppu-kirjastoauto on avoinna kävijöille koko markkinoiden ajan. Kirjastoautoon voi käydä tutustumassa ja siellä voi hankkia itselleen kirjastokortin, lainata autosta löytyvää aineistoa tai vaikka jutella kirjastovirkailijoiden kanssa kirjoista, kirjallisuudesta, kirjastoautosta tai kirjastotyöstä.

Kaupungin pisteellä on mukana myös Pirkanmaan Jätehuolto. Ympäristökouluttajalta voi muun muassa hakea biopussin ja kysyä biojätteen lajittelusta.

Markkinat avaa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juho Ojares kello 10. Ylöjärven markkinat on perinteinen kesäkauden avaus Ylöjärvellä, ja markkinat järjestetään tänä vuonna 42. kerran. Markkinat järjestää paikallinen Lions-klubi LC Ylöjärvi Keijärvi. Markkinoiden tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen.