Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Kehitysjohtajan virkaan 28 hakemusta

Ylöjärven kaupungin kehitysjohtajan viran hakuaika päättyi perjantaina 26.2.2021 klo 15. Virkaan tuli määräaikaan mennessä 28 hakemusta. 

Kaupunginhallituksen nimittämä haastatteluryhmä päättää haastatteluun kutsuttavista, henkilöarviointiin lähettämisestä sekä haastattelujen käytännön järjestelyistä. Tavoitteena on, että valinta voitaisiin tehdä kaupunginvaltuuston kokouksessa 12. huhtikuuta. 

Kehitysjohtaja luotsaa kaupungin strategisia ja monialaisia kehityshankkeita. Hän vastaa kaupunkistrategiaprosessista, osallistuu seutuyhteistyöhön ja toimii aktiivisesti eri verkostoissa tuoden kehitysideoita kaupungin käyttöön. Kehitysjohtaja vastaa myös hiilineutraali kunta (HINKU) -työstä, hyvinvointityöstä, toiminnanohjausjärjestelmän ja prosessien kehittämisestä sekä digitalisaation edistämisestä. 

Kehitysjohtaja kuuluu kaupungin johtoryhmään ja toimii kaupunginjohtajan suorassa alaisuudessa kehityspalveluiden esimiehenä.

Viran erityisinä kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus strategisen tason johtamis- ja kehittämishankkeista sekä esimieskokemus. 

Kaupunginhallitus 25.1.2021:
Kehitysjohtajan viran täyttäminen / viran haettavaksi julistaminen