Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Kehuttu runoelmapop-artisti Lyyti konsertoi Vanhassa Räikässä

Tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin lukeutuva Lyyti saapuu duo-keikalle Vanhan Räikän flyygelin ääreen torstaina 7.4. kello 18. Lyyti eli Lydia Lehtola tekee omaleimaista runoelmapoppia, jossa toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä.

Lyytin ylistystä kerännyt toinen albumi Toiveet ja helyt ilmestyi syyskuussa 2021. Lavalla Lyytin herkkä karisma hurmaa sydänjuurakoita myöten. Toiveet ja helyt -albumi on läpileikkaus pimeän ajan pienistä jutuista, huijariolosta, kivistä ja ikävästä. Mihin voi soittaa, kun metsäpalo leviää näytöltä yksiön eteiseen?

Lyytin debyyttialbumi Meitä ei ole kutsuttu puolestaan julkaistiin ystävänpäivänä 2020. Kiertueellaan Lyyti esittää materiaalia molemmilta albumeiltaan. Luvassa on herkkyyttä ja sydänjuuriin saakka tiensä löytävää musiikkia.

Helsingin Sanomat kirjoitti Lyytin levynjulkaisukeikasta näin:
”Skaala tuntui loppuneen kehupäästä kesken vuoden huippulevyn tehneen laulaja-lauluntekijän hurmioituneella Helsingin-paluukeikalla. Harvoinpa sitä pääsee todistamaan konserttia, jota seuraa täysin haltioituneena, ihmeissään ja täynnä onnea.”

Keikalle on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

Vanhan Räikän kahvila-ravintolasta voi ostaa juomia ja pientä purtavaa.

Tila on esteetön.

Lähin bussipysäkki on Asemantie. Parkkipaikoille ajo Räikäntien kautta.

Tapahtuman järjestää kulttuuripalvelut.

Katso lisää kevään ja kesän kulttuuritapahtumia kaupungin tapahtumakalenterista www.ylojarvi.fi/tapahtumat.