Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Keskustan kehittämishankkeen yhteenvetoraportti valmistui

Kaupunginvaltuusto hyväksyi kokouksessaan 6.4.2020 keskustan kehittämishankkeen yhteenvetoraportin, Ylöjärven keskustavisio 2040:n.

Syksyllä 2018 käynnistyneessä kaupunkikeskustan pitkän aikavälin visiointityössä ideoitiin aktiivisesti Ylöjärven keskustan tulevaisuutta nykyhetkestä kohti 2040-lukua. Kaupunginhallituksen, kehittämistoimikunnan ja viranhaltijoiden yhteisissä työpajoissa käsiteltiin keskusta-alueen kehittämistarpeita niin asumisen, palveluiden, liikenteen kuin asukkaiden hyvinvoinninkin näkökulmasta.

”Valtuuston tänään hyväksymä raportti summaa kattavan visiointityön tuloksia ja asettaa askelmerkkejä ideoiden toteuttamiseen. Ylöjärven keskustan kehittämisessä keskeisiä teemoja ovat tiivistäminen ja alakeskusten välisten yhteyksien parantaminen, sujuvat liikenneyhteydet sekä keskustan kasvu Teivo-Mäkkylän alueelle. Visiointityön tuloksia hyödynnetään Ylöjärven kaupungin maankäytön ja palveluiden suunnittelu- ja toteutusohjelman (MAPSTO) laadinnassa ja toteutuksessa tulevina viisivuotiskausina”, kertoo vt. kehitysjohtaja Mari Ruissalo.

>> Kaupunginvaltuusto 6.4.2020