Viljakkalan kirjasto

Ajankohtaista:

Kirjaston aukioloajat 1.6. - 16.8.2020

ma - ti klo 13 - 18

ke - pe klo 10 - 15

Omatoimiaika ei ole käytössä (AVIn ohjeistus koronatilanteen vuoksi).

Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa piki.verkkokirjasto.fi, soittamalla kirjastoon tai sähköpostilla kirjasto.viljakkala@ylojarvi.fi

 


Ajankohtaista

Viljakkalan kuuden liikuntahalli Vilskeen kuntosalin käyttöön oikeuttavien korttien myynti aloitetaan Viljakkalan kirjastossa tiistaina 4.8. klo 13, jolloin paikalla on myös kaupungin liikuntapalveluiden edustaja. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen ja asiakkaiden toivotaan varaavan mukaan tasarahan.

Omatoimikirjasto

Huom! Omatoimiaika toistaiseksi pois käytöstä.

Kirjastoon pääsee varsinaisten aukioloaikojen lisäksi myös aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin! Omatoimiasiointia varten tarvitset PIKI-kirjastokortin ja tunnusluvun, jotka saat kirjastosta. Niiden avulla pääset ovesta sisään omatoimiaikana ja voit lainata ja palauttaa aineistoa automaatilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokonetta.

Aukioloaikoina kirjastossa palvelee tuttuun tapaan kirjastonhoitaja.

Asiakastietokoneilla on käytössä sähköinen kirjautuminen. Tarvitset siis aina mukaasi kirjastokortin ja siihen liitetytn tunnusluvun, kun haluat käyttää tietokonetta kirjastossa.

Omatoimiasiointiin tarvittavan tunnusluvun voit pyytää mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Samalla tunnusluvulla voit asioida myös PIKI-verkkokirjastossa.

Kokoelmat ja palvelut

  • Kirjaston aineistokokoelman löydät PIKI-verkkokirjastosta.
  • Kirjastoon tulevat sanoma- ja aikakauslehdet lehtiluettelosta.
  • Kirjastosta voit lainata liikuntavälineitä.
  • Muut kirjaston palvelut löytyvät sivulta Kirjaston oheispalvelut.
  • Kirjastossa on myös digitointiasema eli asiakkaiden käytettävissä on laite, joka tallentaa VHS- tai VHS C -kasetit DVD-muotoon. Palvelu on maksuton, mutta asiakkaan täytyy tuoda omat DVD-levyt mukanaan. Asiakas vastaa itse kopioinnista, mutta henkilökunta neuvoo aloituksessa. Käyttöaika pitää varata kirjastosta etukäteen.
  • Kirjaston kotiseutuarkisto pyynnöstä nähtävillä: Eero Hyynilän Karhen perinnepiirin arkisto ja E.N. Karhiston Kyrön kirja (käsikirjoitus).

    Ylöjärven kaupunginkirjaston 
      Facebook - tutustu ja tykkää

Myynnissä Pertti Virtarannan Viljakkalan murrekirjaa (15 euroa/kpl) sekä Kleetuksen pakinoita (3,50 euroa/kpl).


Sivu päivitetty 3.8.2020

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi