Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Kohta pääsee lomailemaan – ihan Ylöjärvellä!

Tiedätkö, miltä näyttää karavaanarin tai veneilijän Ylöjärvi? Oletko jo käynyt tutustumassa Seitsemisen uuteen reittiin ja Ylöjärven parhaisiin Instagram-paikkoihin? Vinkit näihin ja moneen muuhun löytyvät uudesta kesäesitteestämme.

Ylöjärven matkailuesite 2023 ”Ihan Ylöjärvellä” on ilmestynyt. Esite jaetaan koteihin huhti-toukokuun vaihteessa, ja sitä saa kevään mittaan myös kirjastoista sekä paikallisista matka- ja retkikohteista.

Tiedossa on hieno retki- ja matkailukesä. Tänä vuonna Ylöjärvelle on pestattu kaksi kesäkumppania, jotka tutustuvat paikallisiin retkikohteisiin ja kertovat niistä kaupungin viestintäkanavissa. Kesäkumppaneiden retkiä voi seurata etenkin Visit Ylöjärven Instagram-tilillä @visitylojarvi ja nettisivuilla visitylojarvi.fi.

Tapahtumat ovat oleellinen osa kesää, ja niitä onkin koottu myös kesäesitteeseen. Lisää tapahtumatietoja löytyy kaupungin tapahtumakalenterista.

Vietä ikimuistoinen kesä ihan Ylöjärvellä! Ja jos et tiedä mistä aloittaa, löydät vastauksen kesäesitteen takakannesta.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta kesäesitteestä, vaikkapa somessa tai sähköpostitse yrityspalvelu@ylojarvi.fi.