Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Kuvailutulkattu kierros Juha Käkelän taidenäyttelyyn ”Kahdeksan korppia”

Vanhalla Räikällä (Kuruntie 12) järjestetään kuvailutulkattu kierros Juha Käkelän taidenäyttelyyn ”Kahdeksan korppia”. Kierros toteutetaan tiistaina 21.11. klo 16. Ilmoitathan tulostasi etukäteen Laura Arolle sähköpostitse, laura.m.aro@protonmail.com.

Kuvailutulkkaus tarkoittaa visuaalisen kuvailemista sanallisessa muodossa näkövammaiselle tai heikkonäköiselle yleisölle. Se auttaa myös katsomaan teoksia tarkemmin. Näyttelyn puusta veistettyihin teoksiin saa koskea.

Moottorisahaveistoksistaan tunnettu taiteilija on paikalla opastamassa ja kertomassa näyttelystään. Hän sai Ylöjärven kulttuuripalkinnon 2022. Taiteilijauran 25-vuotis juhlavuosi on ollut työntäyteinen päätoimisen yrittäjyyden merkeissä. Keväällä 2023 moottorisahaveistoksistaan tunnettu taiteilija huomasi veistävänsä toistuvasti korppeja. Moottorisaha sai seurakseen uusia veistotyökaluja ja ne innostivat eläinaiheisiin kokeiluihin myös kierrätysmateriaalien parissa.

Rajataide ry toteuttaa kuvailutulkkauksia Pirkanmaalla Suomen kulttuurirahaston tuella. Kuvailutulkkina toimii Laura Aro. Tila on esteetön. Tervetuloa!

Juha Käkelän puuveistosnäyttely Vanhalla Räikällä on avoinna 22.11. asti kahvila-ravintolan aukioloaikoina. Vapaa pääsy.

Kuvailutulkattu kierros Käkelän näyttelyyn