Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Liikkuvien sote-lähipalveluiden kokeilu – usein kysytyt kysymykset

Pirkanmaan hyvinvointialue tiedottaa

Onko kesällä palveluja, saako haavan hoitoon apua, miten reseptit uusitaan ja kenelle lähipalvelut ovat? Pirkanmaan hyvinvointialue koosti vastauksia asukkaiden kehittämistyöpajoissa esittämiin kysymyksiin. Kuru on mukana hyvinvointialueen liikkuvien lähipalveluiden kokeilussa. Muut kokeilualueet ovat Punkalaidun ja Luopioinen.

Kehittämistyöpajojen antia

Helmi-maaliskuun vaihteessa järjestetyissä asukkaiden kehittämistyöpajoissa huoliseinille tuli mahdollisuuksien ja uhkien lisäksi kysymyksiä.

Pirkanmaan hyvinvointialue kokosi vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin liikkuvien lähipalveluiden verkkosivulle pirha.fi/liikkuvatpalvelut. Kysymyksiä saatiin kokeilusta, kokeilun aikaisista sosiaali- ja terveyspalveluista, ajanvarauksesta ja kuljetuspalveluista. 

Käy lukemassa kysymyksiä ja löydä vastauksia kokeilussa mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Laboratoriopalveluissa mietitytti palvelun saanti ja jonotus

Kehittämistyöpajoissa tärkeimmiksi koettujen palvelujen kärkeen nousivat laboratoriopalvelut. Pirkanmaan laboratoriopalveluita tuottaa Fimlab. 

Kurussa ei ole enää Fimlabin laboratoriota, mutta palautteissa nousi esiin palveluiden tarve. Kurun lähiasiointipisteen henkilökunta ottaa jatkossa laboratorionäytteitä henkilöistä, joiden on vaikea päästä laboratorioon. 

Punkalaitumella ja Luopioisissa laboratoriopalvelut säilyvät ennallaan. Luopioislaisten palautteista ilmeni laboratorion jonotusaikojen olevan pitkiä ja siellä toivottiin mahdollisuutta ajanvaraukseen. Palaute toiveesta on välitetty Fimlabille. 

Anna palautetta

Asioidessasi lähiasiointipisteellä, muista antaa palautetta asiakaspalautelaitteella tai palautekortilla. Kerro, missä on onnistuttu ja mitä pitäisi tehdä paremmin.

Palautetta antamalla vaikutat kokeiluun.

Jos sinulla on mahdollisuus antaa palautetta tietokoneella tai kännykällä, käy antamassa sitä pirha.fi/palaute-sivun palautelomakkeella. Valitse valikosta: Palvelujen verkoston kehittäminen > Palvelujen verkosto > Liikkuvat palvelut. Kerro palautteessasi, minkä kunnan liikkuvista palveluista annat palautetta.

pirha.fi/liikkuvatpalvelut