Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Museon tapahtumakesän avaus Ylöjärven museolla lauantaina 8.6.

Aloita kesä kauniissa Ylöjärven museon ympäristössä! Ylöjärven museo avaa tapahtumakesäkautensa Ihan museolla -päivässä lauantaina 8. kesäkuuta 2024. Päivän ohjelmassa on mm. opastettu kierros, musiikkia sekä Kulttuuripakun esitys.

Tapahtuma alkaa klo 11 opastuskierroksella museon alueella. Opastuksen jälkeen klo 11.30 ja 12.30 esiintyy trubaduuri Mikko Huuhtanen ja tuo mukanaan kesäistä tunnelmaa musiikillaan. Päivän kokokohta Kulttuuripaku kurvaa museon pihaan klo 14. Kulttuuripakun ohjelmassa on iltamamaista tunnelmaa: sketsejä, musiikkia ja draamaa. Esitys viihdyttää niin lapsia kuin aikuisiakin ja sen valopilkkuna nähdään avustajakoira Hali.

Lapset voivat lisäksi osallistua museosuunnistukseen ja esinetunnistukseen. Ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua museon näyttelyihin hauskalla ja osallistavalla tavalla. Näitä aktiviteetteja voi suorittaa koko päivän ajan itsenäisesti tai oman aikuisen kanssa.

Museon työntekijät Veera Schrey ja Senni Uusikartano kertovat: ”Olemme innoissamme järjestämässä tapahtumapäivää, jossa on ohjelmaa kaikille. Tapahtuma on ihana aloitus museon monipuoliseen kesätarjontaan. Toivomme, että mahdollisimman moni löytää tiensä museolle nauttimaan kesäisestä päivästä ja monipuolisesta ohjelmasta”.

Tapahtuman aikana museon näyttelyt ovat avoinna, ja vieraat voivat tutustua Ylöjärven historian kiehtoviin vaiheisiin. Museon alue tarjoaa myös tilaisuuden nauttia omista eväistä kauniissa ympäristössä.

Tapahtuman ohjelma:

klo 11.00 Opastuskierros museon alueella
klo 11.30 ja 12.30 Trubaduuri Mikko Huuhtanen esiintyy
klo 14.00 Kulttuuripaku saapuu museon pihaan, ohjelmassa sketsejä, musiikkia ja draamaa

Ylöjärven museo kutsuu kaikki viettämään kesäistä päivää museolla ja jakamaan omia kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #ihanmuseolla.

Museon aukioloajat kesällä 2024

4.6.–4.8.2024
Ti–to 11–16, la–su 11–16

Yhteystiedot:
Ylöjärven museo, Hietastentie 4, 33480 Ylöjärvi
p.  050 5552634

museonhoitajat
Senni Uusikartano, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
Veera Schrey, etunimi.sukunimi2@ylojarvi.fi

www.ylojarvi.fi/museotoiminta
Facebook & Instagram: ylojarvenkulttuuripalvelut

kulttuuri- ja markkinointituottaja Mari Jämsén
Ylöjärven kulttuuripalvelut
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi 
p. 050 569 4595

www.ylojarvi.fi/tapahtumat