Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Neljä luokkaa siirtyy Vuorentaustasta Topintuvalle

Perusopetusryhmät 1A, 1B, 2A ja 2B siirtyvät Vuorentaustan koulun Välimäenkujan toimipisteestä väistötiloihin Topintuvalle Julkujärvelle (Pinsiönkankaantie 51). Muuttopäivä on perjantai 27.10.2023.

Siirtyvillä luokilla on noin 70 oppilasta. Mukana siirtyvät kyseisten ryhmien luokanopettajat, ohjaajia sekä yksi erityisluokanopettaja.

Kaupungin järjestämistä bussikuljetuksista tiedotetaan huoltajille vielä erikseen. Opettajia tai ohjaajia kulkee mukana koulubussissa.

Topintupa toimi koulutilana viimeksi lukuvuosina 2020-2023, jolloin siellä opiskeli Soppeenmäen (ent. Ylöjärven) yhtenäiskoulun 1.-3.-luokkalaisia.

Välimäenkujan toimipisteessä on aloitettu laaja sisäilmatutkimus, joka valmistuu joulukuussa. Koulun ilmanvaihtolaitteet on tarkastettu ja rikkoutunut ilmanvaihtokone on korjattu. Ilmamäärät on mitattu ja todettu riittäviksi.

Koulun sisäilmatyöryhmä jatkaa työskentelyään ja seuraa tilannetta. Moniammatillista työryhmää vetää vs. rakennuspäällikkö Hannu Heikkilä. Ryhmässä on edustus käyttäjältä eli koululta, työsuojelusta, työterveydestä, ympäristöterveys Pirtevasta sekä kaupungin toimitilojen vastuualueelta.

Välimäenkujan toimipisteen tilanteesta järjestettiin tiedotus- ja keskustelutilaisuus alakoulun oppilaiden huoltajille 11.10.2023.

Sivistysjohtaja Matti Hursti, p. 050 680 67, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Aiempi tiedote:
Sisäilmatyöryhmä käsitteli jatkotoimia Vuorentaustan koulun Välimäenkujan toimipisteessä (tiedote 29.9.2023)

Päivitys 15.3.2024: Tavoitteena on, että kaikki alakoulun oppilaat opiskelevat Välimäenkujan toimipisteessä elokuusta 2024 alkaen. Välimäenkujan toimipisteessä tehtyjä sisäilmatutkimusten tuloksia ja korjaustoimenpiteitä esiteltiin huoltajille 6.3.2024.