Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Nuorten Rundi-auto seikkailee ympäri Ylöjärveä

Ylöjärvellä on kohta kuukauden ajan seikkaillut Rundi, nuorisopalveluiden liikkuva nuorisotila. Rundin ratissa pyörivät pääsääntöisesti nuoriso-ohjaajat Sohvi Sorsa ja Elina Mäkelä. Heidän lisäkseen myös muut nuorisopalveluiden työntekijät tekevät aktiivisesti vierailuita Rundin matkaan.

Ylöjärvellä on haluttu hyödyntää liikkuvan nuorisotyön mahdollisuuksia entistä paremmin, minkä pohjalta syntyi idea Rundin toimintaan. Matkailuauto toimii liikkuvan nuorisotyön välineenä ja mahdollistaa nuorisopalveluiden saavutettavuuden koko kaupungin alueella sekä lisää sen näkyvyyttä nuorten arjessa. Rundin pääkohderyhmä on yli 13-vuotiaat nuoret, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita moikkaamaan Rundia.

Rundista saa lisätietoja Hyvinvoinnin talkoot -blogista. Ajankohtaisin Rundi-info löytyy Instagramista, TikTokista ja Snapchatista nimimerkillä @rundi_official. Rundiin voi olla yhteydessä myös puhelimitse 041 730 8237. Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/matkailuautorundi.

Kaksi naista istuu sohvalla vierekkäin.
Nuoriso-ohjaajat Elina Mäkelä ja Sohvi Sorsa ovat aloittaneet ”Rundi-työn” Ylöjärvellä. He myös kirjoittivat aiheesta Hyvinvoinnin talkoot -blogiin.