Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/PiDiKe-hanke koordinoi digitukea Pirkanmaalla

Pirkanmaan digituen alueellisen koordinaation kehittämishanke, PiDiKe

Ylöjärven kaupunki on mukana PiDiKe-digitukihankkeessa. Hankkeen tavoitteena on koota Pirkanmaan alueen digituen toimijat yhtenäiseksi ja aktiiviseksi verkostoksi, joka jatkaa toimintaansa myös hankekauden jälkeen. Samalla kartoitetaan alueen digituen tarjontaa ja tarpeita, edistetään digituen löydettävyyttä ja kehitetään alueen digituen käytänteitä ja toimintamalleja. Hanke käynnistyi marraskuussa 2019 ja se päättyy vuoden 2020 lopulla.

PiDiKe-verkosto tarjoaa tukea arkiseen sähköiseen asiointiin usealla eri tavalla. Avunpyynnön voi lähettää ja lisätietoa saada osoitteesta: digituki @ pirkanmaa.fi.

PiDiKe-hankkeen toteuttajina toimivat Pirkanmaan liitto, Kela, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri sekä Akaan, Ylöjärven ja Tampereen kaupungit. PiDiKe on osa 14 maakunnan vastaavien hankkeiden kokonaisuutta. Maakunnallisia hankkeita koordinoi Digi- ja väestötietovirasto ja rahoittaa valtiovarainministeriö.

Lisätietoja:

PiDiKe-hanke osallistuu valtakunnalliseen digitukiviikkoon, jota vietetään 4.–8.5.2020. Viikon tarkoituksena on kannustaa suomalaisia auttamaan toisiaan digiloikan tekemisessä.