Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Puistoruokailu alkaa Ylöjärvellä maanantaina 3.6.

Ylöjärvellä järjestetään tänä vuonna puistoruokailukokeilu Räikänpuistossa 3.–20.6. kello 11–13. Ilmainen puistoruokailu järjestetään maanantaista perjantaihin juhannusaattoa lukuun ottamatta.

Puistoruokailun alussa ja lopussa on toiminnallista ohjelmaa ja ruokailu on kello 12. Ruokailu on tarkoitettu kaikille alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta toiveena on, että lapsilla ja nuorilla olisi syömään tullessa omat astiat ja ruokailuvälineet mukana.

Päivän aikana voi olla monenlaista ohjelmaa. Toiminta voi olla esimerkiksi valokuvasuunnistusta, frisbee-kilpailuja ja kasvomaalausta.

Ruokailu ei ole säästä riippuvainen, eli syömään pääsee sateellakin. Ruoanjakelusta vastaavat iltapäivätoiminnan ohjaajat. Kouluruokatyyppisen aterian (pääateria + vesi) valmistaa kaupungin ruokapalvelut. Kokeilussa ei huomioida erityisruokavalioita. Ruokalistat ja päiväohjelmat tulevat näkyviin puistoruokailun verkkosivuille lähiaikoina, ylojarvi.fi/puistoruokailu. Seurantaan kannattaa ottaa myös puistoruokailun Instagram-tili, jonne päivitetään tietoa ruoista ja ohjelmasta.

Ruoka jaetaan Räikän uimarannan alaparkkipaikalla mustasta TR-toimitilojen rakentamasta mökistä.

Puistoruokailutoiminnan toteuttaa Ylöjärven kaupungin iltapäivätoiminta yhdessä hyvinvointi-, liikunta-, nuoriso-, kirjasto- ja ruokapalveluiden kanssa. Yhteistyökumppaneina ovat Ylöjärven seurakunta, TR-toimitilat, kaverikoirat, Pirkanmaan hyvinvointialue, Ylöjärven vpk, Leppäkoski, Nokian Voimisteluseura, Omavoima ja Ilves-Hockey.

Lisätietoja

3.–10.6. iltapäivätoiminnanohjaaja Kristiina Lötjönen, p. 050 432 0323, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

11.–20.6. iltapäivätoiminnan palvelupäällikkö Birgitta Korkala, p. 050 358 2735, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Räikänpuisto ja uimaranta kartalla