Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Siltatien liikuntahalli valmistuu käyttöön alkuvuodesta

Siltatien liikuntahalli on liikuntapaikka, joka sijaitsee Siltatien koulun välittömässä yhteydessä Siltatiellä. Halli otetaan käyttöön helmi-maaliskuussa 2024. Siltatien liikuntahalli on ensimmäinen Ylöjärven kaupungin omistama liikuntasali, jossa voi pelata salibandya ja futsalia täysimittaisella kentällä. Salissa on mahdollista pelata myös lentopalloa. Salin lattiamateriaali (Pulastic) on kuitenkin suunniteltu erityisesti salibandylle ja futsalille.

Liikuntapalvelut vastaa liikuntahallin arki-iltojen sekä viikonloppujen ja koulujen loma-aikojen vuorojen hallinnoimisesta. Koulupäivien aikana liikuntahalli toimii koululaisten liikuntasalina. Ensimmäisiä vuoroja saliin jaetaan helmi-maaliskuulle. Aloitusajankohta on riippuvainen salissa tehtävistä asennustöistä. Vakiovuorot ovat kuitenkin haussa jo tammikuussa – ensisijaisesti salia vuokrataan futsal-, salibandy- ja lentopallokäyttöön, jotta salin toimivuus saadaan testattua. Turnausvuoroja sekä yksittäisiä käyttövuoroja annetaan aikaisintaan maaliskuun puolivälistä alkaen.

Vakiovuorojen haku kevätkaudelle 2024

Vakiovuoroja Siltatien liikuntahallista kevätkaudelle 2024 haetaan sähköpostitse 31.1.2024 mennessä liikuntapäällikkö Sini Aallolta, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Vuoroja on jaossa rajoitetusti ja ainoastaan seuratoimijoille.

Liikuntapäällikkö käsittelee vuorohakemukset kootusti ja neuvottelee hakijoiden kanssa. Siltatieltä vuoron saaneilla on oikeus keskeyttää käyttövuoronsa muissa kaupungin liikuntatiloissa.

Vakiovuorohakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat:

  • Vuoroa hakeva seura ja vuoron yhteyshenkilö
  • Harjoitusaika (viikonpäivä ja kellonaika)
  • Mille aikavälille vuoroa haetaan (vuoron lopetuspäivämäärä)
  • Vuoron käyttötarkoitus
  • Harjoitusryhmän koko ja ikäryhmä (yli vai alle 18 v)

Lisätietoja voi kysyä liikuntapäällikkö Sini Aallolta, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi, p. 041 730 0165.