Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Siltatien liikuntahallilla vietetään avajaisia pe 26.4.2024 – Tervetuloa tutustumaan ja liikkumaan!

Ylöjärven kaupungin uusin sisäliikuntatila, Siltatien liikuntahalli, valmistui käyttöön alkuvuodesta ja nyt on aika juhlia sen avajaisia! Avajaisia vietetään tietenkin yhdessä liikkuen, luvassa on tekemistä koko perheelle.

Avajaisia vietetään avoimet ovet -periaatteella perjantaina 26.4.2024 klo 17–20. Järjestelyistä vastaavat kaupungin liikuntapalvelut sekä Siltatien yhtenäiskoulu. Mukana tapahtumaa järjestämässä ovat myös Siltatien yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys, liikuntaseuroja, Pirkanmaan musiikkiopisto ja partiolaiset.

Siltatien alueella on rajoitetusti pysäköintitilaa. Suosittelemmekin saapumaan paikalle kävellen, pyörällä tai kimppakyydeillä!

Paikalla on liikenteenohjaajat avustamassa saapuvia löytämään pysäköintipaikat. Kulku tapahtumaan joko liikuntahallin pääovelta (Siltatien puolella) tai koulurakennuksen pääovesta.

Toivotamme kaikki kuntalaiset tervetulleiksi tutustumaan liikuntahalliin sekä Siltatien yhtenäiskouluun!

Ohjelma (muutokset mahdollisia):

  • Klo 17.00 liikuntahallin avausohjelmanumero (hyvinvointilautakunnan pj. Jaana Tiura).
  • Noin klo 17.15–20.00 Liikuntahallilla temppurata perheen pienimmille, palloilua seurojen (YPA, Ryhti ja YIlves) vetämänä ja muuta mukavaa liikunnallista tekemistä.
  • Klo 17.00, 18.00 ja 19.00 Siltatien yhtenäiskoulun esittelykierrokset. Lähdöt koulun aulasta ns. jättiläisen portaiden alta. Mukaan kierrokselle mahtuu kerralla max. 20 hlöä.  Esittelijänä Siltatien yhtenäiskoulun rehtori Tapio Ala-Rautalahti.
  • Klo 17.30 ja 18.30 Pirkanmaan musiikkiopiston musiikkiesityksiä koulun aula-/ruokalatilan esiintymislavalla.
  • Klo 17.00-19.00 koulun pihan nuotioalueella partiolaiset esittelemässä toimintaansa ja mahdollisuus ostaa vaahtokarkkeja nuotiolla paistettavaksi.
  • Klo 17.00-19.00 koulun piha-alueella keppihevostelua (Ylöjärven Hevosurheilijat ry).

Koko tapahtuman ajan Siltatien yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys pitämässä tapahtumakahviota aulatiloissa.

Sijainti: Siltatien yhtenäiskoulu ja liikuntahalli, Lähdevainiontie 38 (sisäänkäynti liikuntatilaan Siltatien puolelta)