Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Siltatien urheilukenttien rakentaminen käynnistyi, valmista 2025

Siltatien yhtenäiskoulun viereen sijoittuvan urheilukenttäalueen rakentaminen on alkanut. Käynnissä ovat perustustyöt. Tänä vuonna tehdään myös valaisuun liittyvät työt sekä rakennetaan huoltorakennus. Syksyllä käytössä on hiekkakenttä, joka voidaan jäädyttää talvella.

Kenttäkokonaisuus kilpailutetaan ja rakennetaan vaiheittain, ja sen on tarkoitus valmistua lopullisesti syksyllä 2025. Tällöin kokonaisuuteen kuuluvat tekojäärata, tekonurmellinen pesäpallokenttä ja monitoimikaukalo sekä koripallopelialue.

Alun perin tavoitteena oli saada koko kenttäalue valmiiksi jo vuonna 2024. Kokonaisuus kilpailutettiin loppuvuodesta 2023, mutta hankinta keskeytettiin budjettisyistä. Tarjouksia saatiin vain yksi. (Tekninen lautakunta 17.1.2024)

Siltatien uusi kasvava asuinalue sijaitsee Haaviston asuinalueen vieressä Ylöjärven keskustaajamassa. Siltatien uuden yhtenäiskoulun ensimmäinen vaihe valmistui kesällä 2023.

Siltatien yhtenäiskoulun yhteydessä sijaitsevan liikuntahallin avajaisia vietetään perjantaina 26.4.2024 kello 17-20, Lähdevainiontie 38. Avajaisia juhlitaan vapaamuotoisesti avointen ovien ja liikunnallisen ohjelman merkeissä – kaikki ovat tervetulleita!