Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/Grillikausi avataan Seitsemisessä!
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Grillikausi avataan Seitsemisessä!

1.5.2024 klo 12:00-16:00

Grillauskurssi 1.5.2024 Seitsemisessä, 45 euroa.
Grillikausi startataan Seitsemisen kansallispuistossa vappuna kesämökin herkkujen kanssa. Pääset opiskelemaan erilaisten hampurilaisten tekoa ja makkaran valmistusta sekä tutustumaan lihojen savustuksen ja grillauksen saloihin unohtamatta lisukkeita.
Kurssin kesto on noin 4 h ja grillaukset käynnistellään klo 12 Seitsemisen luontokeskuksen pihalla. Kurssin vetäjänä toimii savustuskursseja vuodesta 2014 järjestänyt Pitmaster Sami Jalonen (Trek´n Food, Bigshop.fi).
Kurssin hinta on 45 €, joka sisältää koulutuksen ja kaiken siihen liittyvän materiaalin (lihat, yms.) Kurssin aikana myös nautitaan itse valmistetuista ruoista, joten nälkäisenä ei kurssilta tarvitse lähteä pois.
Ilmoittautumiset Seitsemisen luontokeskukseen tai sähköpostiin info@seitaelamys.fi. Kurssille otetaan 15 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoa myös järjestäjien FB-sivuilla.
Illalla grillailut jatkuvat Seitsemisessä yhdessäolon merkeissä ja tarjolla on savustettuja nyhtöpossuhampurilaisia sekä wingsejä lisukkeineen niin kauan kuin tavaraa riittää.
Savustettu nyhtöpossuhampurilainen 12 €.

Tiedot

Päivämäärä:
1.5.2024
Aika:
12:00-16:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://seitaelamys.fi/

Tapahtumapaikka

Seitsemisen luontokeskus
Seitsemisentie 110
Ylöjärvi, Suomi
+ Google Map