Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/Konsertti – Jonna Pirttijoki ja Kaisa Kujanpää
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Konsertti – Jonna Pirttijoki ja Kaisa Kujanpää

27.9.2023 klo 19:00-20:00

Jonna Pirttijoki ja Kaisa Kujanpää.

Jonna Pirttijoen ja Kaisa Kujanpään konsertti on väkevä ja tunteikas kokonaisuus tämän päivän poppia, tunnettuja kansainvälisiä ikivihreitä sekä sielukasta tangoa. 

Kokoonpano koostuu kahdesta laulajasta, harmonikasta sekä pianosta. Laulajat ovat esiintyneet ensimmäisen kerran samalla lavalla jo alakouluikäisinä, ja tämä konsertti onkin kahden sydänystävän ja musiikin ammattilaisen riemukas jälleennäkeminen musiikin merkeissä. 

Lippuja voi ostaa lippu.fi -palvelun kautta hintaan 7 € (+ palvelu- ja tilausmaksu). Lipunmyynti ovelta alkaa tuntia ennen esitystä ja lipun hinta on 10 € (vain käteinen, pankkikortti ei käy). Lippuja voi ostaa myös ennakkoon Vanhan Räikän kahvilasta hintaan 10 € /kpl.

Jonna Pirttijoki on omaperäinen ja ennakkoluulottomasti heittäytyvä muusikko, jonka instrumentteihin kuuluvat laulu ja harmonikka. Ura alkoi vuonna 1998 Karuselli Lastenlaulukilpailusta ja nykyään hän työskentelee musiikin parissa esiintyen, säveltäen ja opettaen. Jonna on koulutukseltaan musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia 2012) ja hän on kotonaan monenlaisilla musiikin estradeilla rytmimusiikista klassiseen. Parhaillaan hän työskentelee oman musiikin parissa Sinikka Svärdin ja Milla Viljamaan kanssa. 

Kaisa Kujanpää on ylöjärveläinen musiikin maisteri ja musiikkipedagogi. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Viron Musiikki- ja Teatteriakatemiasta vuonna 2011 sekä suorittanut musiikkipedagogin tutkinnon Turun Taideakatemiassa vuonna 2009. Vuoden 2024 tammikuussa Kaisa aloittaa opetustyön pianonsoiton lehtorina Pirkanmaan musiikkiopistossa. Monipuolisuus kuuluu Kaisan vahvuuksiin sekä eri tyylilajien osalta että kolmen eri instrumentin hallinnassa. Hän on voittanut useita palkintoja kansallisissa harmonikkakilpailuissa, merkittävimpänä Kultaisen Harmonikan voitto vuonna 2004.

Konsertin järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut. Lisätiedot: Leila Gröndahl, p. 041 730 6946, leila.grondahl@ylojarvi.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
27.9.2023
Aika:
19:00-20:00
Tapahtumaluokat:
,