Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/Luonnonmateriaalien ja käsityöperinteen kauneutta Leijan Avenuella
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnonmateriaalien ja käsityöperinteen kauneutta Leijan Avenuella

9.1.2024 klo 10:00-19.1.2024 klo 19:00

Tampereen seudun työväenopiston käsityön taiteen perusopetuksen syventävien opintojen näyttely Ylöjärven pääkirjasto Leijassa 9.–19.1.2024

Luonnonmateriaalien ja käsityöperinteen kauneutta -näyttelyn teokset ovat valmistuneet Tampereen seudun työväenopiston järjestämien aikuisten käsityön taiteen perusopetuksen syventävien opintojen opintojaksossa syksyllä 2023.

Opintojaksolla opiskelijat pohtivat koristautumisen ja luonnonmateriaalien roolia ja merkitystä ihmisen elämässä, kulttuurissa ja historiassa. Ihminen onkin kautta historian halunnut koristaa itseään ja ympäristöään erilaisista syistä. Opiskelijat perehtyivät myös sekä perinteisiin työtapoihin että hakivat kokeilujen ja oman ideoinnin kautta uusia ratkaisuja. Tavoitteena oli suunnitella ja valmistaa omannäköinen teos, joka tuo kauneutta ihmiskehon ylle tai tilaan. Materiaaleina opiskelijat käyttivät laajasti luonnonmateriaaleja, esimerkiksi kalansuomuja, nahkaa ja turkista, puuta, luuta, villalankaa ja luonnosta saatavia väriaineita.

Esillä olevien teosten tekijät ovat Anni Mäkelä, Annu Kiili, Minna Miettinen, Pirkko Tukia, Reetta Heino, Seija Mäkinen ja Tiina Satukangas.

Tiedot

Alkaa:
9.1.2024 klo 10:00
Loppuu:
19.1.2024 klo 19:00
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Kirjasto Leija
Koivumäentie 2
Ylöjärvi, 33470 Suomi
+ Google Map