Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Mies miehelle -esitys, Timo Lavikainen ja Pasi Karppi
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mies miehelle -esitys, Timo Lavikainen ja Pasi Karppi

26.6.2024 klo 16:00-17:00

Kaksi valkopaitaista miestä istuu vastakkain.

Liput esitykseen: www.lippu.fi

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi esittävät 1980-luvun kulttiklassikon Ylöjärven museolla. Mies miehelle -esitys perustuu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin ”Head to head”-keskusteluihin, jotka on kääntänyt ja koostanut BBC:n, TalkBack Productionsin ja Jonesin luvilla Pasi Karppi. Sketsiohjelma esitettiin Suomessa nimellä Lunta tupaan. Sarja oli jatkumoa 1970-luvun lopulla alkaneelle Ei yhdeksän uutisille, jossa Smith ja Jones esiintyivät Rowan Atkinsonin (eli Mr. Beanin) kanssa.

Sketsisarjan ikonista kuvaa kahdesta valkopaitaisesta miehestä pidetään symbolina brittihuumorin kultaisille vuosille. Äijien kanssa nostetaan häpeilemättä kissa pöydälle. Mies miehelle -esityksessä puhutaan mm. rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, keski-iän kriisistä, unettomuudesta, seksistä, uskonnosta ja naisista.

”Kunnianosoituksena mestareille…on aika puhua kuin Mies miehelle.”
Timo Lavikainen ja Pasi Karppi

Liput

Ennakkoliput myynnissä lippu.fi-palvelussa
• 11,5 € (+ tilausmaksut alk. 1,50 € www.lippu.fi)
• 7 € (+ tilausmaksut alk. 1,50 € www.lippu.fi) eläkeläiset, kriisihallintaveteraanit ja opiskelijat

Liput museolta ennen esitystä ke 26.6. ja la 13.7. Huom. vain käteismaksu
• 15 €
• 10 € eläkeläiset, kriisihallintaveteraanit ja opiskelijat

Esitystä ei suositella alle 15-vuotiaille. Esitys on ulkona. Pukeuduthan sään mukaisesti. Mikäli sää on hyvin sateinen, esitys siirretään läheiselle Kauraslammen koululle. Siirtämisestä tiedotetaan erikseen. Alueella on ulko-wc. Museon alue ei ole esteetön. Saapuminen: Ylöjärven museon alueella on vain vähän pysäköintipaikkoja autolla saapuville. Lisää parkkipaikkoja löytyy Kauraslammen koulun parkkipaikalta (Tiuravuorentie 1), josta kävelymatka on n. 500 m. Bussilla Ylöjärven museolle pääsee myös noin puolen kilometrin päähän (aikataulut ja reittihaku: www.nysse.fi).

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
26.6.2024
Aika:
16:00-17:00
Sarjat:
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Ylöjärven museo
Hietastentie 4
Ylöjärvi, 33480 Suomi
+ Google Map