Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Mökkirokki

28.7.2024 klo 13:00-19:00

alt=””

Mökkirokki ja kesäfiilis!

Sunnuntaina 28.7. heinäkuuta Mökkirokki jytää Räikänpuistossa. Ilmainen puistofestari on ikärajaton ja sopii esiintyjiensä puolesta koko perheelle. Tänä vuonna lavalla nähdään Naattiorkesteri, Eini, Bee ja Benjamin. Räikänpuiston tapahtuma-alue on avoinna kello 13–19.

Saapuminen Mökkirokkiin: Tapahtuma on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä ja kävellen. Parkkipaikkoja autoille on rajoitetusti. Räikän rannan parkkialue on suljettu. Bussien aikataulut ja reittihaku: www.nysse.fi (esim. linja 81).

Tapahtuma on päihteetön. Huomioithan muut kävijät etkä käytä myöskään sähkösavukkeita.
Tapahtuman järjestävät Rantajätkät ry ja Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.

Esiintyjät

Naattiorkesteri on riemastuttanut yleisöään energisillä ja osallistavilla esiintymisillään ympäri Suomea. Lastenmusiikkiyhtye koostuu kahdeksasta muusikosta ja musiikkikasvattajasta, ja heidän musiikkinsa on pullollaan upeita lauluharmonioita, erilaisia instrumentteja sekä taidokkaita sovituksia, joiden parissa viihtyy koko perhe. Orkesterin esikoisalbumi Voihan Naatti! oli ehdokkaana vuoden 2022 Emma Gaalassa vuoden lastenmusiikkialbumiksi. Samainen albumi valittiin vuoden 2021 Jellonagaalassa Vuoden lastenlevyksi. Naattiorkesteri laulaa, loruilee, liioittelee ja lentää jopa avaruuteen asti!

Eini on esiintynyt tuhansilla keikoilla ja ollut suomalaisten sydämissä jo vuosikymmeniä. Debyyttinsä Yes sir, alkaa polttaa hän julkaisi vain 17-vuotiaana. Kappaleesta Kesä ja yö (1984) tuli hitti Uuno-elokuvan ansiosta. Suositun iskelmälaulajan ja diskokuningattaren vauhti ei ole vuosien myötä hidastunut. Einin tunnetuimmat hitit ja karismaattinen esiintyminen saavat kerta toisensa jälkeen yleisön liikkeelle. Artistin 16. studioalbumin ensimmäinen single Mun vuosi julistaa vuoden olevan Einin vuosi, josta todisteena on uran ensimmäinen Emma Gaala -ehdokkuus iskelmäkategoriassa.

Bee (oik. Bertta Seppälä) on suomalainen laulaja-lauluntekijä, joka yhdistelee musiikissaan tummaa poppia ja soulia tunnistettavalla laulusoundillaan. Hän osallistui The Voice on Finland -laulukilpailuun vuonna 2018. Artistin ensimmäinen single Sun laulu julkaistiin vuonna 2019 ja esikoisalbumi Hupsis syyskuussa 2023. Levy nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen listan kärkeen. Helmikuussa 2023 Seppälä valittiin YleX:n vuoden Läpimurto-artistiksi. Kesän alussa 2024 julkaistu kappale Maljapuhe on ensimmäinen maistiainen ensi vuonna ilmestyvältä toiselta albumilta. Kappaleen sanoma heijastaa artistin kasvua ja itsenäistymistä.

Suosittu laulaja ja lauluntekijä Benjamin nauttii tällä hetkellä suuresta radiomenestyksestä ja etenee vauhdikkaasti kohti kotimaisen pop-kentän kärkeä. Hän esittää nyt itsevarmempaa, energisempää ja popimpaa musiikkia kuin koskaan aiemmin. Benjaminin show ja poikkeuksellinen lavakarisma villitsee yleisön. Artistin suosituimpia singlejulkaisuja ovat muun muassa viraali-ilmiöksi kesällä 2022 räjähtänyt platinarajan rikkonut GAY, Uuden Musiikin Kilpailussa nähty kevään 2023 isoimpiin hitteihin lukeutuva platinarajan rikkonut Hoida mut ja yhdessä BESSin kanssa julkaistu single Paremmin ku kukaan muu, joka nousi Radiolistan kärkeen. Musiikillaan hän kannustaa elämään rohkeasti ja omannäköisesti, ilman anteeksipyytelemistä.

Tiedot

Päivämäärä:
28.7.2024
Aika:
13:00-19:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Räikänpuisto
Räikäntie
Ylöjärvi, 33470 Suomi