Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/Palautumistaitojen perusteet
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Palautumistaitojen perusteet

12.2.2024 klo 17:00-18:30

Mistä arjen palautumistaidoissa on oikeasti kyse? Mikä meitä kuormittaa ja miten eri tavoilla kuormittuminen vaikuttaa? Miten omaa palautumistaan voi kehittää ja mistä tunnistaa, onko palautunut vai ei? Inspiroivan ja osallistavan luennon aikana käymme läpi palautumistaitojen perusteet helppojen harjoitusten avulla. Puhumme stressistä ja erilaisista stressioireista.

Pureudumme myös arjen pieniin ja konkreettisiin tekoihin, joilla omaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan voi kohentaa. Teemme näkyväksi keinoja mitata ja todentaa, onko kehomieli palautunut oman elämän haasteista vai ei.

Tavoitteena on tiedostaa ja tunnistaa oman elämän kuormittavat tekijät, saada avaimia parempaan palautumiseen ja hahmottaa oman palautumisen mittarit.

Luento sopii kaikille omasta hyvinvoinnista, jaksamisesta ja palautumisesta kiinnostuneille. FM Pia Koponen on palautumisvalmentaja, työnohjaaja, kirjailija ja NLP Trainer.

Tampereen seudun työväenopiston luento on maksuton eikä sille tarvitse ilmoittautua etukäteen. Luento pidetään kirjasto Leijan monitoimitilassa.

Tiedot

Päivämäärä:
12.2.2024
Aika:
17:00-18:30
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://uusi.opistopalvelut.fi/tampere/fi/course/38108

Tapahtumapaikka

Kirjasto Leija
Koivumäentie 2
Ylöjärvi, 33470 Suomi
+ Google Map