Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Liikuntakalenteri/Parkkuun perinteiset kesäjuhlat
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Parkkuun perinteiset kesäjuhlat

13.7.2024 klo 11:00-23:30

Värikkäitä kukkia istutettuna metalliseen ämpäriin.

Tule mukaan Parkkuun kesäjuhlapäivään! Koko perheen kotiseututapahtumassa on luvassa monipuolista ohjelmaa taidenäyttelystä myyjäisiin urheilutapahtumiin ja tansseihin.

Käsitöitä ja muuta tavaraa myyntipöydissä kesäjuhlatorilla.

Kesäjuhlatori klo 11–16

Parkkuun perinteiset kesäjuhlat alkavat kesäjuhlatorilla. Myyntipaikkoja on ulkona seuratalon pihapiirissä ja sisällä seuratalon salissa. Ulkona varataan myös erillinen alue rompetorille. Tule tekemään hyviä hankintoja ja mielenkiintoisia löytöjä! Ilmoittautumiset ja lisätiedot myyjille

Ämpärinheiton mestaruuskilpailut klo 11.30

Kesäjuhlilla kisataan myös ämpärinheiton mestaruudesta. Kisa on osallistujille ilmainen. Sarjoina ovat miehet, naiset ja nuoret. Palkinnot jaetaan tulosten selvittyä. Lisätiedot ämpärinheiton mestaruuskilpailuista Tapani Tienari, p. 0400 606 714.

Jalkapallo-ottelu käynnissä, pelaajia metsän laidalla sijaitsevalla nurmikentällä.

Jalkapallon haasteottelu klo 12.30–13.30

Jalkapallon haasteottelussa vakituiset asukkaat haastavat vapaa-ajanasukkaat. Parkuslaiset–Vapaa-ajanparkuslaiset -ottelu alkaa ämpärinheiton kilpailun jälkeen Parkkuun seuratalon kentällä. Pelaajaksi ilmoittaudutaan ennen pelin alkua.

Järvimaisema Parkkuu

Mato-ongintakilpailu klo 13

Lapsille pidetään mato-ongintakilpailu Jakama-järven rannassa. Kilpailu on osallistujille ilmainen, kilpailijalla tulee olla omat onkivälineet ja syötit mukanaan. Huoltajat voivat tulla mukaan kiinnittämään syöttiä ja irrottamaan saaliin. Ilmoittautuminen alkaa seuratalolla klo 13. Rantaan on yhteislähtö ja onginta alkaa klo 13.30. Lisätiedot Reetta Ojanen, p. 044 553 9552.

Pyöräilijöitä rivissä viestikilpailun lähtöviivalla seuratalon edessä.

Jakaman viesti klo 15

Parkkuun kesäjuhlien perinteinen Jakaman viesti lähtee Parkkuun seuratalolta ja kiertää läheisen Jakama-järven. Osuuksina ovat pyöräily 5 km, juoksu 1,6 km, soutu 1 km ja uinti 180 m. Viesti kierretään useimmiten joukkueena mutta kisaosuuksia voi urakoida myös useamman. Jokaisella joukkueella on mukanaan omat välineet, polkupyörä ja soutuvene. Ilmoittautumisia otetaan vastaan alkaen klo 14 seuratalolla. Kisa on osallistujille ilmainen. Palkinnot jaetaan tulosten selvittyä. Lisätiedot Matti Tienari p. 050 5233 089.

Katso myös kesäjuhlien Taidenäyttely klo 11–16 ja klo 19–23 sekä Ohjelmalliset iltamat klo 19.30–23.30.

Kesäjuhlissa on arpajaiset. Buffetti ja grilli palvelevat koko tapahtuman ajan.

Järjestäjinä Parkkuun seudun kyläyhdistys ry ja urheiluseura Parkkuun leijonat ry.

Tiedot

Päivämäärä:
13.7.2024
Aika:
11:00-23:30
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://parkkuu.fi/

Tapahtumapaikka

Parkkuun seuratalo
Parkkuuntie 308
Ylöjärvi, Suomi
+ Google Map