Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/Syysmetsäpäivä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syysmetsäpäivä

15.9.2023 klo 11:00-15:00

Tredun Metsätien toimipisteen jokasyksyinen toiminnan esittelypäivä toteutetaan tällä kertaa maastokohteilla aidossa ympäristössä.

Syysmetsäpäivän ajankohtana on perjantai 15.9.2023 klo 11-15. Maastokohteille Heinälammin Kyrölään, Penkolammintie 124, opastetaan kantatie 65:lta Kyrönlahdesta. Pysäköinti ohjataan kohteen läheiselle sorakuopalle ja parkkialueelta on kyyditys kohteisiin.

Ohjelmassa on mm. työnäytöksiä, toiminnan esittelyä ja tarjoiluja. Esittelypisteillä pääsee tutustumaan monipuolisesti mm. metsä-, logistiikka- ja luontoalan opintoihin.

Logistiikka-alan ensimmäisen vuosikurssin omaopettaja lehtori Jorma Kulmakorpi tietää, että vanhemmat tulevat mielellään seuraamaan oman nuorensa toimia käytännön harjoituksissa. Metsätien toimipisteellä vahvuutena on se, että logistiikkaa opiskelevia kannustetaan alusta alkaen aitoihin tilanteisiin käytännön harjoituksissa ja tekemällä oppimista täydennetään tietopuolisella opetuksella.

Metsäalan aloittavien opiskelijoiden omaopettajat Salla Sorri ja Päivi Leppämäki ovat mielissään aidossa ympäristössä olevista maastokohteista, siellä pääsee käsitykseen mittasuhteista ja tunnelmasta.

Metsä Groupin asiantuntijat neuvovat monipuolisesti ajankohtaisista metsäasioista omalla pisteellään.

Toivottavasti sää suosii ja metsä näyttää parhaat puolensa koko perheen tapahtumassa.

Lisätiedot: Lehtori Tapio Talonen

puhelin 0400 342 560

sähköposti tapio.talonen@tampere.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.9.2023
Aika:
11:00-15:00
Tapahtumaluokat:
,