Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat/Tapahtumat/VahantarocK 2024
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

VahantarocK 2024

12.7.2024-13.7.2024

Vahanta Rock -juliste, jossa esiintyvien bändien nimet (Hellcats, Warmath, The Kinky Thing...) ja tapahtumatiedot 12.-13.7.2024.

VahantarocK on 2-päiväinen rock- ja metallimusiikkifestivaali Ylöjärven Vahannassa. Järjestyksessään neljäs VahantarocK järjestetään 12.-13.7. Pääesiintyjinä ovat ensimmäisen Suomen keikkansa heittävä slovenialainen Hellcats, Speed metal pioneeri Warmath sekä henkeä salpaava Kingston Wall -tribuutti The Kinky Thing. Kaikkiaan festareilla esiintyy 14 bändiä. Ylöjärveläistä osaamista edustaa Turbo Testicles, Crüel Bastards ja Concrete Torpedo. Esittely kaikista bändeistä löytyy kotisivuiltamme vahantarock.com. Liput tapahtumaan myy lippu.fi. Lippuja saa myös portilta, mikäli tapahtumaa ei myydä ennakkoon loppuun.

Festarialueelta voit ostaa festariruokaa, virvokkeita ja merchandise-tuotteita edullisesti. Anniskelusta alueella vastaa paikallinen Pikku Pete. Tänä vuonna myynnissä on myös virallinen VahantarocK olut, joka on valmistettu paikallisessa Mad Finn -panimossa Ylöjärvellä. Ruoka ja juomahinnasto julkistetaan ennakkoon kevään aikana.

Festaribussilla pääsee veloituksetta Ylöjärven keskustasta Vahantaan ja takaisin. Bussi kulkee reitillä jatkuvasti. Tarkemmat aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa nauttimaan live musiikista Vahantaan! 🙂

Tiedot

Alkaa:
12.7.2024
Loppuu:
13.7.2024
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.vahantarock.com/

Tapahtumapaikka

Vahanta
Petäjäntie 103
Ylöjärvi, Suomi
+ Google Map