Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Tapahtumasarja Boccia-kerho

Boccia-kerho

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat pelaajat avoimeen ja maksuttomaan Boccia-kerhoon! Paikalla ohjaamassa ja opastamassa vapaaehtoisia, vanhoja pelikonkareita. Sääntöjä ei tarvitse osata etukäteen. Pelaaminen on helppoa ja hauskaa!

Vuorentaustan koulun 9-luokkalaiset muusikot keikalla Leijassa.

Ylöjärven pääkirjasto Leija Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi

Vuorentaustan koulun ysiluokkalaiset muusikot tarjoilevat live-musaa Leijan kirjastosalin Kärjessä To 16.5. klo 17.30 - 18.15. Tervetuloa kuuntelemaan. Vapaa pääsy. Järjestää Vuorentaustan koulun musiikkiluokka ja Ylöjärven pääkirjasto

Tapahtumasarja Taaperotemppu

Taaperotemppu

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Taaperotemppu on kaikille avoin ja maksuton, alle kouluikäisen lapsen ja huoltajan yhteinen mukava liikuntahetki.

Tapahtumasarja Lähitorin perjantaipiiri

Lähitorin perjantaipiiri

Ylöjärven lähitori Soppeensydän Rantajätkäntie 2 B 30, Ylöjärvi, Suomi

Lähitori on avoin kohtaamis- ja harrastuspaikka sekä yhteinen olohuone, johon voit tulla viettämään aikaa ja tapaamaan muita. Perjantaipiirissä ohjelma vaihtuu viikoittain ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa järjestämme mm. tietoiskuja, kulttuuri- ja harrastustoimintaa. Lähitorilta saat sen aukioloaikana myös maksutonta ohjausta ja neuvontaa.

Lasten lauantai uimahallilla

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Lasten lauantai!

Lastenlauantaina koko monitoimiallas on varattu lapsille ja perheille, avoimessa tilassa pötkylöitä, lautoja ja palloja vapaassa käytössä. 1 & 2 radoilla mahdollisuus testata SUP-lautoja.

Lasten lauantaina ei toteuteta ison näytön virtuaalivesijumppaa.

Peräkonttikirppis

Kurun kirjasto Kauppatie 7-9, Ylöjärvi, Suomi

Peräkonttikirppis Kurun kirjaston piha-alueella, tule myymään sinulle tarpeettomat tavarat! Myyntipaikaksi voit varata yhden maksuttoman pysäköintiruudun. Varaa paikkasi 29.4. alkaen Kurun kirjastosta henkilökohtaisesti tai soita p. 050 437 1118.

Siivous- ja kunnostustalkoot

Länsi-Teiskon seuratalo Piuharintie 615, Ylöjärvi, Suomi

Laitetaan yhdessä paikkoja kuntoon. Luvassa on ikkunanpesua, vesakon raivausta, kaiteita ulkoportaisiin, haravointia, yms. Lounas talon puolesta talkooväelle.

Ylöjärvi-Seuran myymälä

Kulttuuritalo Saurio Sauriontie 1, Ylöjärvi, Suomi

Ylöjärvi-Seuran myymälä on avoinna lauantaina 18.5. klo 11–14. Myynnissä on mm. Tankki täyteen -tuotteita, mukeja, t-paitoja, ym.

Mölkkyturnaus 2024

Kurun satama Satamatie, Ylöjärvi, Suomi

Mölkkyturnaus järjestetään Kurun Satamassa tai sadesäällä Urheilutalolla. Tapahtumassa on myös kirppispöytiä, puffetti sekä esiintyjiä. Sarjat: lapset, perheet, eläkeläiset sekä työ- ja kaveriporukat.