Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat

Ohjatut vesijumpat

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Ohjattuja vesijumpparyhmiä maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Tapahtumasarja Taaperotemppu

Taaperotemppu

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Taaperotemppu on kaikille avoin ja maksuton, alle kouluikäisen lapsen ja huoltajan yhteinen mukava liikuntahetki.

Tapahtumasarja Lempeä kehonhuolto

Lempeä kehonhuolto

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Rauhallinen kehoa huoltava tunti, jonka tavoitteena on liikkuvuus- ja venyttelyharjoitteiden myötä parantaa koko kehon hyvinvointia ja liikkuvuutta. Osallistumisen edellytyksenä on, että pystyy menemään lattiatasoon. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä kertamaksun maksanutta.

Tapahtumasarja Lähitorin perjantaipiiri

Lähitorin perjantaipiiri

Ylöjärven lähitori Soppeensydän Rantajätkäntie 2 B 30, Ylöjärvi, Suomi

Lähitori on avoin kohtaamis- ja harrastuspaikka sekä yhteinen olohuone, johon voit tulla viettämään aikaa ja tapaamaan muita. Perjantaipiirissä ohjelma vaihtuu viikoittain ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa järjestämme mm. tietoiskuja, kulttuuri- ja harrastustoimintaa. Lähitorilta saat sen aukioloaikana myös maksutonta ohjausta ja neuvontaa.

Karaoketanssit

Urheilutalo-uimahalli Koulutie 6, Ylöjärvi

Liikuntapalveluiden kevätkauden päätöstapahtuma kutsuu kaikki mukaan karaoketansseihin.

Kutsu aforismi-iltaan

Vanha Räikkä Kuruntie 12, Ylöjärvi, Suomi

Juhlavia arkihavaintoja aforismi-iltaa vietetään Ylöjärven Vanhalla Räikällä. Illan aikana selviää, onko aforistiikka henkisen valppauden ja kritiikin harjoittelemista vai vanhuksien pysähtynyttä, elämää ohjeistavaa viisastelua. Tilaisuudessa julkistetaan Juha Drufvan aforismikokoelma ”Kaiken maailman ansiot -Juhlavia arkihavaintoja" sekä esitetään Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenten kirjoittamia aforismeja, aforistisiin runoihin sävellettyjä lauluja sekä pieni esitelmä suomalaisten aforismien historiasta ja nykytilasta.

Viihteellinen kuoroaamiainen

Pepper-ravintola Rantajätkäntie 2, Ylöjärvi, Suomi

Mikä olisikaan parempi aloitus päivälle kuin aamiaisherkkuja notkuva pöytä ja hyvä musiikki! Tervetuloa nauttimaan aamiaisesta samalla kuunnellen cantarellilaisten tunnelmallista musisointia!

Suomen Kameraseurojen Liiton Vuosinäyttelyn avajaiset

Kulttuuritalo Saurio Sauriontie 1, Ylöjärvi, Suomi

Ylöjärveläinen Kameraseura Mielikuva ry järjestää Suomen Kameraseurojen Liiton tämän vuotisen vuosinäyttelyn. Näyttelyyn tarjottiin yhteensä 2421 kuvateosta kameraseuroista eri puolilta Suomea. Näyttelyyn hyväksyttiin lopulta mukaan aikuisilta kuvaajilta 415 ja nuorilta 18 kuvateosta. Esillä on siis upea kattaus laadukkaita kuvia!

Tapahtumasarja PerheSporttis Siivikkala

PerheSporttis Siivikkala

Sunnuntaisin 10.30-12.00 PerheSporttis SIIVIKKALA. Siivikkalan koulun liikuntasali. Yhteistyössä Siivikkalan Nuoret RY kanssa. PerheSporttis on avoin ja maksuton liikuntavuoro perheille. PerheSporttiksessa saat yhdessä perheen kanssa rakentaa temppuratoja, pelailla ja tutustua eri välineisiin oman kiinnostuksen mukaan. Suunnattu varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille. Toiminta on maksutonta. EI ennakko ilmoittautumisia. Perhesporttiksessa liikutaan vanhemman vastuulla. Huom! Ovet avataan aina perheliikunta vuoron alkaessa […]