Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Timmi-tilavarausjärjestelmä uudistuu

Timmi-tilavarausjärjestelmä uudistuu keskiviikkona 14.6.2023. Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka kautta kuntalaiset ja tiloja vuokraavat ovat voineet selata liikuntasalien sekä joidenkin muiden kaupungin tilojen varaustilanteita sekä rekisteröitymällä tehdä varaushakemuksia.

Vanhan järjestelmän tilalle tuleva Timmi360-järjestelmä on nykyaikaisempi ja helpommin käytettävä. Tämä uusi versio toimii älylaitteilla sekä perinteisesti tietokoneen selaimella ja näkymät skaalautuvat laitteen näytön koon mukaan.

Uuteen Timmiin tullaan päivittämään kaikkien salien kuvat sekä ominaisuudet viimeistään syksyn 2023 aikana, mikä helpottaa varaajia hahmottamaan, minkälaista tilaa he ovat varaamassa. Timmi 360:ssä myös hakuominaisuudet parantuvat, esim. tiloja voi hakea käyttötarkoituksen mukaisesti.

Uuden Timmin myötä kaikkia liikuntasalien varaajia ohjataan siirtymään sähköisen asioinnin pariin. Lyhyen siirtymäajan jälkeen erilliset hakulomakkeet poistuvat ja kaikkien tulee hoitaa sisäliikuntatilojen yksittäisvaraukset sekä kauden aikaiset vakiovuorohakemukset suoraan järjestelmän kautta. Vakiovuorojen haut kesä- ja talvikausille järjestetään kuitenkin vanhaan malliin. Koulujen, päiväkotien ja kirjastojen tilojen varaaminen toimii edelleen vanhan ohjeen mukaisesti.

Lisäksi uutta on se, että jatkossa myös ulkoliikunta-alueiden varaukset näkyvät Timmissä. Uusi järjestelmä tulee myös mahdollistamaan varausten verkkomaksamisen valituissa tiloissa. Ensivaiheessa tämä ominaisuus on kuitenkin vain rajoitetusti käytössä.

Lisätiedot:
Liikuntapäällikkö Sini Aalto, p. 041 730 0165, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Uutinen päivitetty 13.6.2023: lisätty Timmi360-ohjelman julkistuspäivä 14.6.2023.