Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Tule mukaan Ylöjärven superviikonloppuun 7.-8.6.!

Ylöjärvellä vietetään todellista superviikonloppua 7.–8.6., kun kaupungilla pääsee herkuttelemaan niin hyvän ruoan kuin kulttuurinkin parissa.

Ylöjärven Yrityspalvelu järjestää ensimmäistä kertaa Makufestin, joka kutsuu asukkaat ja vierailijat nauttimaan Ylöjärven ravintolakulttuurista. Tapahtumaan osallistuvat lähes 20 kahvilaa ja ravintolaa esittelevät erityisiä kampanja-annoksia, houkuttelevia erikoistarjouksia sekä uutuuksia.

Makufestiä vietetään perjantaina 7. ja lauantaina 8.6. eri ravintoloissa Ylöjärvellä. Katso kaikki mukana olevat ravintolat Visit Ylöjärven verkkosivuilta.

Kulttuurikokemuksia joka lähtöön

Musiikkia korville tarjoavat kaksikin tapahtumaa. Klassisempaan makuun sopii kamarimusiikkitapahtuma KuruFest, joka aloittaa Ylöjärven festivaalikesän. KuruFest järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä, 7.–8.6.

KuruFest koostuu perjantain avajaiskonsertista sekä lauantain päivä- ja illalliskonserteista. Lisätietoa KuruFestistä löytyy uutisestamme ja lippuja voi ostaa Lippu.fi-palvelusta.

Ysärifanien kannattaa suunnata Kulttuuritalo Sauriolle, jossa järjestetään Pöheikön Pölläys 7.–8.6. Suomen suurimmalla takapihavestivaalilla esiintyvät tänä vuonna Mansesteri, Petri Nygård, Waldo’s People ja Solid Base.

Lauantaina 8.6. vietetään myös Ihan museolla -päivää Ylöjärven museolla. Päivän aikana ohjelmaa on sekä aikuisille että lapsille. Tule tutustumaan museoon opastuskierrokselle, katsomaan ja kuuntelemaan kulttuuripakun tarjontaa tai museosuunnistamaan lapsen kanssa.

Ihan museolla -päivän aikataulu löytyy tapahtumakalenteristamme.

Lauantaille 8.6. ajoittuu lisäksi Avoimet kylät -tapahtumakokonaisuus, ja Ylöjärven kylilläkin tapahtuu! Avointen kylien tiimoilta Aurejärven kirkossa on avoimet ovet, Länsi-Teiskossa pääsee tutustumaan kylätaloon ja Parkkuussa kirpparisuunnistamaan. Kaikki Avointen kylien kohteet löytyvät tapahtuman verkkosivuilta.