Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Tuuli Pollari aloitti työnsä Tiuravuoren palvelukeskuksen yhteisötaiteilijana

Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut ja Tiuravuoren palvelukeskus hakivat syksyllä taiteilijaa, joka tulisi työskentelemään Tiuravuoren palvelukeskukseen. Yhteisötaiteilija tekee Tiuravuoressa paitsi omaa taiteellista työtään kaupungin tarjoamalla työhuoneella, myös ohjaa taidepajoja Tiuravuoren palvelukeskuksen asukkaille ja lyhytaikaisosaston asiakkaille.

Pollari käy ohjaamassa taidepajoja asiakkaille ja ikäihmisten ryhmille myös muissa kaupungin palvelutaloissa, kuten vanhusten ryhmäkoti Pehtoorissa.

Hakemuksia yhteisötaitelijaksi tuli runsaasti ja valituksi tuli muotoilija AMK Tuuli Pollari. Hän aloitti työnsä Tiuravuoressa marraskuussa 2018. Pollari kiittelee, että reilun vuoden kestävän projektin aikana hänellä on aikaa tutustua taidepajojen kävijöihin ja kokeilla, mistä taidemuodosta kukakin innostuu. Jo muutaman viikon työskentelyn jälkeen näyttää siltä, että esimerkiksi vanhusten ja muistisairaiden kanssa tehdyistä taideteoksista saa koottua upean näyttelyn.

Pollarin loppuvuodesta 2018 ohjaamissa taidepajoissa on kokeiltu erilaisia maalaustekniikoita ja savitöiden tekemistä. Taidepajoihin osallistuneet ovat olleet käsillä tekemisestä ja luovasta työstä innoissaan.