Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Viljakkalan paloaseman kuntosalin kulunvalvonta uudistuu vuoden 2021 alussa

Ylöjärven kaupunki uusii Viljakkalan paloaseman lukituksen. Uudella lukitus-/kulunvalvontajärjestelmällä kehitetään ja parannetaan asiakaspalvelua ja kuntosalille pääsyä. Ulko-ovesta kuljetaan jatkossa tagien sijaan Urheilutalo -kortilla, jota voi ladata Viljakkalan kirjastolla, netissä tai Ylöjärven uimahallilla. Uudet sähköiset lukot syrjäyttävät vanhat tagit 1.2.2021 alkaen, johon asti vanhat tagit toimivat rinnakkain uuden lukituksen kanssa.

1.2.2021 alkaen vanhat tagit eivät enää toimi

Kaikkien käyttäjien on palautettava vanha taginsa Viljakkalan kirjastoon henkilökunnalle mahd0llisimman pian, kun koronarajoitukset loppuvat. Hävinneestä tagista laskutetaan 50 euroa. Urheilutalo -kortteja, joilla pääsee kuntosalille, voi kysellä Viljakkalan kirjastolta. Vanha tagi tulee palauttaa ennen uuden salikortin ostoa.

Uuden kulunvalvonnan myötä vanha laskutuskäytäntö päättyy ja viimeisen kerran kuntosalin kausilaskutus tehdään loppuvuoden 2020 osalta. Tämän jälkeen kuntosalin käyttöoikeus ladataan/ostetaan kortille ennakkoon.

Lyhyt ohjeistus urheilutalo-kortin käytöstä

Urheilutalo-kortti, joka on tarkoitettu kuntosalilla käymiseen, on henkilökohtainen. Urheilutalo -kortteja on saatavilla/ostettavissa Viljakkalan kirjastolta sekä Ylöjärven uimahallilta sinä päivänä kun koronarajoitus loppuu eli toistaiseksi korttia ei voi vielä ostaa. Korttiin ladataan käyttöaikaa etukäteen. 

Tarjolla on 1 kk (30 vrk) ja 6 kk (180 vrk) -kausikortteja sekä mahdollisuus ladata yksittäisiä käyttökertoja. Hinnat määräytyvät voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Viljakkalan kirjastolla maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Kuntosalin kausikorttia voi myös ladata verkkopalvelun kautta, kun on ensin kerran hankkinut kortin Urheilutalo-kortin hinta on 5 euroa, joka maksetaan ensimmäisellä ostokerralla.

Urheilutalo -kortille voi ladata myös Ylöjärven uimahallin sarjakortteja käymällä uimahallilla.

Jos kortti hukkuu, on siitä ilmoitettava Viljakkalan kirjastolle tai liikuntapalveluille. Kortti poistetaan käytöstä ja ostamalla uuden kortin, voidaan siihen ladata vanhalta kortilta käyttämättömät tuotteet veloituksetta. Ota siis muistiin Urheilutalo -korttisi sarjanumero (kortin alalaidan numerosarja).
 
Lisätietoja: Vs. liikuntakoordinaattori Tuomo Järvinen p. 041 730 0165, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi