Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärvellä pilotoidaan kesällä puistoruokailua – haemme yhteistyökumppaneita mukaan

Ylöjärven kaupunki pilotoi kesällä 2024 puistoruokailua. Puistoruokailut järjestetään maanantaista perjantaihin 3.–20.6. kello 11–13 Räikänpuistossa. Poikkeuksena on viikko 25, jolloin ruokailu järjestetään maanantaista torstaihin juhannusaaton takia.

Puistoruokailu on tarkoitus toteuttaa kaupungin ja muiden toimijoiden vapaaehtoisena yhteistyönä. Yhteistyökumppaneina voi olla seurakunta, yhdistykset, yritykset ja muut mahdolliset toimijat. Nyt haemme yhteistyökumppaneita mukaan aktiviteettien järjestämiseen. Ohjattu toiminta voi olla esimerkiksi musiikkia, liikuntaa, leikkejä ja pelejä. Mukaan toivotaan myös vierailevia tähtiä, kuten kaverikoiria, poliiseja tai suuria koneita.

Puistoruokailun ideana on yhdessä tekeminen, johon sisältyy ruokailu. Alussa ja lopussa on ohjatut aktiviteetit, ja ruokailu on noin kello 12. Tarjolla on lämmin ateria alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapset ovat tapahtumassa oman aikuisensa vastuulla.

Kaupunki vastaa puistoruokailun ruoanvalmistuksesta, kuluista ja toiminnan koordinoinnista. Muut toimijat vastaavat ohjelmasta ja toiminnasta. Yhteistyökumppanuus on talkootyötä ja hyväntekeväisyyttä, eli nyt on mahdollisuus tehdä hyvää ja tuottaa iloa lapsille ja nuorille.

Toimijat voivat itse valita miten monena päivänä toimintaa toteuttaa. Myös lyhytkestoinen apu on arvokasta; vaikka toiminnallisen tuokion järjestäminen yhtenä päivänä. Tukea voi myös materialla, kuten pihapeleillä.

Ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa, millä tavalla haluaisi auttaa ja minä päivinä on käytettävissä.

Järjestämme kiinnostuneille infotilaisuuden etänä maanantaina 18.3.2024 kello 12. Infotilaisuuteen osallistuminen ei sido vielä mukaan toimintaan, joten kannustamme osallistumaan matalalla kynnyksellä.

>> Tästä linkistä pääset liittymään infotilaisuuteen.

Lisätietoja

Iltapäivätoiminnan palvelupäällikkö Birgitta Korkala, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi, p. 050 358 2735