Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven 19. elinkeinopalkinto Autolähde Oy:lle

Elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy on jakanut vuoden 2023 elinkeinopalkintonsa Autolähde Oy:lle.

Autolähde Oy on vuonna 2010 perustettu valtakunnallisesti toimiva autokauppa. Sen osakkaina ovat Henri Mäkelä ja Janne Kulmala. Mäkelä on toimitusjohtaja. Yritys toimii Teivossa Ylöjärven ja Tampereen rajalla. 

Autolähde Oy:llä on kolme peruspilaria. Yhtiö myy uusia kiinalaisia Maxus-täyssähköautoja sekä käytettyjä autoja, ja se pyörittää huoltotoimintaa. Autolähde Oy:stä on kasvanut valtakunnallisesti merkittävä Maxuksen jälleenmyyjä. Erityisesti Maxuksen täyssähköpakettiautoja kohtaan kohdistuu iso mielenkiinto, ja kysyntä kasvaa koko ajan. 

Toimitusjohtaja Henri Mäkelä sanoo, että käytetyille autoille on aina omat markkinansa. 

– Hyvät käytetyt autot menevät aina kaupaksi. Vahvuutenamme on tarjonnan laajuus: tarjolla on koko ajan satakunta autoa. 

– Autohuoltomme toiminta on kehittynyt hyvin suotuisasti. Satsaamme ja kehitämme huoltopalveluamme vahvasti myös tulevaisuudessa. 

Autolähde Oy työllistää kymmenen autokaupan ja -huollon ammattilaista.  

Aikaisemmin Ylöjärven kaupungin elinkeinopalkinnon ovat saaneet: Ylöjärven Uutiset Oy, Sukkamestarit Oy, Avant Tecno Oy, Rakennustoimisto Arkta Oy, Dynaset Oy, Kauppakeskus Elo / kauppiasyhdistys, ST-Koneistus Oy, Terttu ja Jaakko Pirtinaho, Plastiroll Oy, SIM Finland Oy, Tampereen Kovakivi Oy, Eppu Normaali, Carsport Design / Jonasson Oy, Toikkonen Oy, Tampereen Konepajat Oy, Lehtovuori Oy, Pimara Oy sekä LVI-Kurikka Oy. 

Lisätietoja:

  • Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki, puhelin 050 351 6507
  • Autolähde Oy:n toimitusjohtaja Henri Mäkelä, puhelin 044 579 4111

Kaksi henkilöä katsoo kameraan kukkakimput kädessään.

Ylöjärvi jakoi elinkeinopalkintonsa jo 19. kerran. Tunnustuksen sai kymmenen henkilöä työllistävä Autolähde Oy, joka on toiminut jo 12 vuotta. Kuvassa yrityksen osakkaat Henri Mäkelä ja Janne Kulmala.

Kuvat: Matti Pulkkinen