Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven henkilöstöjohtajaksi valittiin Mira Hirvonen-Ylinen

Ylöjärven kaupungin henkilöstöjohtajaksi on valittu Mira Hirvonen-Ylinen. Kaupunginhallitus päätti valinnasta maanantaina 15. toukokuuta. 

Mira Hirvonen-Ylinen työskentelee tällä hetkellä Hämeenkyrön kunnan henkilöstöpäällikkönä. Ylöjärvellä hän aloittaa 1.8.2023. Hirvonen-Ylinen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. 

Henkilöstöjohtajan virka oli haettavana 29.3.-17.4.2023. Virkaan tuli määräaikaan mennessä 22 hakemusta. Hakijoista 17 täytti viran kelpoisuusehdot. Viisi hakijaa haastateltiin. 

Henkilöstöjohtaja toimii kaupunginjohtajan suorassa alaisuudessa henkilöstöhallinnon vastuualueen päällikkönä. Vastuualueen tehtäviin kuuluvat esimerkiksi palkanlaskentapalvelut, palvelussuhdeasiat, työsuojelun yhteistoiminta, työterveys ja työhyvinvointi, eläkeasiat, henkilöstösuunnittelu, rekrytoinnin tuki sekä virka- ja työehtosopimusasiat. 

Henkilöstöjohtajan viran kelpoisuusehdot ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vahva henkilöstöasioiden osaaminen ja hyvä suomen kielen taito. Lisäksi arvostetaan kehittämisosaamista, kokemusta esihenkilötehtävistä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä työkokemusta kunta-alalta. 

Kaupunginhallitus 15.5.2023