Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven kaupungin verkkosivuille on avattu uusi liikuntakalenteri

Ylöjärven kaupungin verkkosivuilta löytyy tutuksi tulleen tapahtumakalenterin lisäksi uutuutena liikuntakalenteri. Liikuntakalenterista on helposti löydettävissä toistuvat ja kertaluontoiset liikuntatapahtumat. Kalenteriin on esimerkiksi koottu Ylöjärven urheilutalon ja uimahallin toistuvaa liikuntatarjontaa. Liikuntatapahtumia ei enää löydy tapahtumakalenterista.

Liikuntakalenteri ja tapahtumakalenteri löytyvät kaupungin verkkosivujen etusivulta ja osoitteista ylojarvi.fi/tapahtumat ja ylojarvi.fi/liikuntakalenteri. Kaikki tapahtumat ja ilmoituslomakkeet löytyvät klikkaamalla Kaikki tapahtumat tai Kaikki liikuntatapahtumat -linkkejä etusivulla.

Liikuntakalenterissa on neljä eri kategoriaa: ikäihmiset, lapset ja nuoret, työikäiset sekä vesiliikunta. Kategorioiden avulla voi rajata näkyviin vain kyseisen kategorian tapahtumat.

Kuka tahansa voi ilmoittaa liikunnallisen tapahtumansa liikuntakalenteriin. Ilmoituslomakkeessa pakollisia tietoja ovat tapahtuman nimi, alkamis- ja päättymisajat ja ilmoittajan tiedot. Lisäksi kannattaa kirjoittaa lyhyt kuvaus tapahtumasta ja tapahtumapaikan osoitetiedot. Lomakkeessa voi myös valita tapahtuman kategorian. Tapahtuman muutoksesta tai peruuntumisesta ilmoitetaan erillisellä lomakkeella.

Kalenteriuudistuksella halutaan varmistaa se, että sekä liikuntatapahtumat että muut tapahtumat löytyvät kuntalaisille mahdollisimman helposti. Tapahtumakalenteri on liikuntakalenterin tapaan avoin kaikille paikallisille tapahtumille.

Liikuntakalenteri 

Lisätiedot

Viestintäkoordinaattori Laura Ikävalko, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi, p. 040 568 3673