Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven kaupungin viestintäpäällikkö Tiina Helminen sai paikallislehden Antti-patsaan

Ylöjärven kaupungin viestintäpäällikkö Tiina Helminen on saanut Ylöjärven Uutisten vuoden 2023 Antti-patsaan. Huomionosoitus annettiin Helmiselle tunnustuksena vuosia jatkuneesta erinomaisesta viestinnästä ja yhteistyöstä paikallislehden suuntaan.

– Tiina Helminen on pitkän linjan ahertaja, joka on tehnyt vuosikausia tiivistä yhteistyötä Ylöjärven Uutisten kanssa. Helminen on toiminut saumattomassa yhteistyössä niin Ylöjärven Uutisten toimituksen, tuotannon kuin myös myynnin kanssa. Hän on erittäin pidetty yhteistyökumppani, joka suhtautuu päättäväisesti, tarkasti ja intohimolla tehtäväänsä, Ylöjärven Uutisten päätoimittaja Ville Mäkinen perustelee.

Tiina Helminen on työskennellyt Ylöjärven kaupungin viestinnässä vuodesta 2009.

Antti-patsas on Uutismedian liiton paikallislehtijaoston, Paikallislehtien Päätoimittajayhdistyksen ja Suomen Paikallismediat Oy:n tunnustus. Antti-patsaalla kunnioitetaan ensimmäisen suomenkielisen sanomalehden, Suomenkielisten Tieto-Sanomien julkaisijan, rovasti Antti Lizeliuksen elämäntyötä.

Paikallislehti voi myöntää Antti-patsaan yksityisille henkilöille tai yhteisöille tunnustukseksi paikallislehdistön hyväksi tehdystä erityisen merkittävästä toiminnasta, tuesta tai pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Ylöjärven Uutiset jakoi Antti-patsaan 24. kerran. Patsas luovutettiin Tiina Helmiselle lehden perinteisessä Antin päivän juhlassa perjantaina 1.12.2023.