Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Ylöjärven lukiossa kehitettiin sovellus, joka yhdistää yritykset ja lukiot

Ylöjärven lukio on kehittänyt Onni-sovelluksen (onniapp.fi), joka helpottaa yritysten ja lukioiden yhteistyön solmimista. Sovellus mahdollistaa molemmille osapuolille yhteistyökumppanin ja oikean yhteyshenkilön yhteystietojen löytämisen.

Sovellus nopeuttaa yhteistyön solmimista, kun yhteystietoja ei tarvitse erikseen etsiä ja miettiä, kuka on oikea henkilö, johon ottaa yhteyttä.

Yrityksen näkökulmasta Onni toimii yksinkertaisimmillaan niin, että yrityksen tarvitsee vain rekisteröityä käyttäjäksi ja odotella mahdollisia yhteydenottoja kiinnostuneilta kouluilta tai opettajilta. Onnissa on myös mahdollista ilmoittaa omista tarjolla olevista projekteista, kuten kesätöistä, innovointihaasteista, TET-paikoista ja työpajoista tai selailla opiskelijoiden tulevia projekteja, joihin haetaan yhteistyöyritystä.

Yhteistyön sopimisen jälkeen Onnissa voi perustaa osapuolten välille projektin. Yritys rekisteröityy Onniin osoitteessa onniapp.fi.

Opiskelijoille ja opettajille suunnattuja ominaisuuksia ovat esimerkiksi lukiolaisen yrittäjyys- ja työelämätaitojen arviointi. Lisäksi sovellukseen kootaan pääasiassa korkeakoulujen lukiolaisille järjestämiä kursseja.

Onnin käyttäminen on maksutonta. Onni-sovelluksen toteuttaminen on ollut osa #rajatontyöelämä-ESR-hanketta.

Ylöjärven lukion sivut