Tonttitarjonta

Ylöjärven kaupunki pyrkii vuosittain jakamaan asemakaavan mukaisia tontteja rakentajille.

Alueet, joilta tulee lähivuosina tontteja jakoon, ovat Kirkonseudun Siltatien alue, Siivikkalan Mettistön alue, Metsäkylän Työläjärven alue ja Viljakkalan Särkän alue sekä Kurun keskustan lähialueet.

Siltatien alueelta ja Mettistöstä on asetettu uusia omakotitontteja haettavaksi

Tonttihakemus on palautettava 12.12.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kaavoitus@ylojarvi.fi (tai paperisena osoitteeseen Ylöjärven kaupunki, Maat ja paikkatieto, PL 22, 33471 Ylöjärvi.) Voit hakea molempien alueiden tai vain toisen alueen tontteja. Osallistut vain valitsemasi alueen arvontaan.

Hakemuskaavake löytyy sivun alareunasta. Tonttien saajat valitaan arvontatilaisuudessa 18.12.2018 alken klo 17.00 Ylöjärven kaupungintalon valtuustosalissa. Tontin hakijan tai valtakirjalla hänen edustajansa on oltava paikalla.

Tonttihakukartalle pääsee tästä linkistä. Kartalla näkyvät haettavana olevat, jatkuvassa haussa olevat  ja varatut tontit. (Klikkaamalla tonttia näet yksittäistä tonttia koskevat tiedot sekä pääset avaamaan linkin kaavamääräyksiin.)

Jatkuva tonttihaku

Ylöjärven kaupunki asettaa varsinaisesta tonttihausta ylijääneet sekä mahdolliset peruutustontit jatkuvaan hakuun. Tällöin kahden viikon hakuaika alkaa ensimmäisen hakulomakkeen saapumisesta. Jos hakuaikana saapuu useampi hakemus samaan tonttiin, tontti arvotaan hakijoiden kesken.

Katso myös Viljakkalan ja Kurun alueiden runsas tonttitarjonta!
Viljakkalan ja Kurun tonttien kohdalla ensimmäinen varaaja saa tontin.

Hakulomakkeen voi toimittaa Ylöjärven kaupungille sähköpostitse osoitteeseen kaavoitus@ylojarvi.fi (sähköpostilla saapunut hakemus kuitataan vastaanotetuksi), tuomalla tai postin välityksellä.

Myös jatkuvassa tonttihaussa olevat tontit löytyvät tonttihakukartalta.


Sivu päivitetty 30.11.2018

Ylöjärven kaupunki

Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
p. 03 565 30 000
kirjaamo@ylojarvi.fi