Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Johanna & Mikko Iivanainen Duo esiintyy Kaupunkijazz-konsertissa 5.12.

Johanna & Mikko Iivanainen Duo esiintyy Kaupunkijazz-konsertissa sunnuntaina 5.12. klo 15. Tapahtuma järjestetään kaupungintalon Ylöjärvi-salissa.

Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE-tv-ohjelman housebandin solistina v. 2014-2019.

Johanna Iivanaisen tuorein levy Altamullan Road julkaistiin 18.9.2020. Englanninkielinen albumi Broken River ilmestyi 24.9.2021. Ylöjärvellä hän esiintyy kitaristi-laulaja Mikko Iivanaisen kanssa.

Liput konsertteihin maksavat 10 € + palvelumaksu. Ostathan lipun ennakkoon, ovella ei ole lipunmyyntiä. Lippuja myy lippu.fi ja niitä voi noutaa Lippupalvelun lipunmyyntipisteistä, kuten Ylöjärven Elon K-Citymarketista ja kaikilta R-kioskeilta.

Ethän tule tilaisuuteen, jos sinulla on flunssan oireita. Käytäthän kasvomaskia ja huolehdit hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tilan kapasiteettia on rajoitettu alle 100 henkeen ja osallistujien on mahdollista säilyttää turvavälit muihin seurueisiin.

Tila on esteetön.

Konsertti kestää noin tunnin, ei väliaikaa.