Valitse sivu
Etusivu / Uutiset/Kiitos kaikille uutta Ylöjärvi-sivustoa kommentoineille, työ jatkuu

Kiitämme kaikkia Ylöjärven uusia kotisivuja kommentoineita jo tässä vaiheessa. Uusi Ylojarvi.fi-sivusto julkaistiin 15.9.2020. 

Olemme saaneet palautetta sekä sivujen palautelomakkeen että Löysitkö mitä etsit -toiminnon kautta. Löysitkö mitä etsit -painike on osoittautunut hyvin suosituksi. Toiminto löytyy kaikilta perussivuilta niiden alareunasta.

Olemme saaneet kiitosta muun muassa raikkaudesta, selkeydestä, aiempaa paremmasta hausta sekä hyvästä toimivuudesta puhelimessa. Kehitysideoita ja tarkentavia kysymyksiä on niin ikään tullut ilahduttavan paljon.

Sivuston sisältötyö on vielä osin kesken ja myös toiminnallisuuksia, kuten hakua ja tapahtumakalenteria, hiotaan vielä. Myös etusivun ilme odottaa vielä viimeistä silausta.

Hakukoneet saattavat edelleen löytää linkkejä kaupungin vanhoille sivuille, mutta tämä on jo vähentynyt. Ylöjärven omien sivujen hakua ”opetetaan” koko ajan löytämään etsittyä sisältöä paremmin.

Sivuston päivitys on hajautettu kaupungin eri toimialoille, jotka huolehtivat itsenäisesti omista sivuistaan. Joillakin toimialoilla on käytössään chat-palvelu, joka näkyy toimialan sivujen alareunassa silloin, kun asiakaspalvelija on linjoilla vastaamassa. Chat-ruudun näkyminen edellyttää evästeiden hyväksymistä.

Yhteistyötahojamme muistutamme siitä, että uudistuksen myötä alasivujen osoitteet ovat muuttuneet. Monet yleiset lyhytosoitteet (esim. ylojarvi.fi/liikunta) ovat kuitenkin edelleen käytössä. 

Toivomme edelleen käyttäjiltä runsaasti palautetta. Kehitystyö jatkuu!

Lisätietoja 

Palautelomake