Hyppää sisältöön

Musiikkiaineisto

Musiikkiaineistoa, äänitteitä, nuotteja ja kirjoja on tarjolla kaikissa Ylöjärven kirjaston toimipisteissä. PIKI-verkkokirjaston Seutuvaraus-palvelun kautta voi myös varata jostain toisesta pirkanmaalaisesta kirjastosta lainaksi sellaista materiaalia, jota Ylöjärveltä ei löydy.

Naxos-kuuntelupalvelut verkossa

PIKI-kirjastojen asiakkaana ja PIKI-kirjastokortilla voit kuunnella musiikkia neljässä eri Naxos-suoratoistopalvelussa. Naxos-palvelusta löytyy klassista musiikkia, jazzia, maailmanmusiikkia ja musiikkivideoita. Kaikkia Naxos-palveluja voi käyttää myös mobiilisovelluksena.

Koska palveluja voi käyttää samanaikaisesti vain rajattu määrä kuulijoita, niin muistathan kirjautua ulos palvelusta lopetettuasi kuuntelun. Jos käyttäjien maksimimäärä ylittyy, palveluun ei pääse sisään.

Naxos-palvelusta lisää tietoa PIKI-verkkokirjastosta

Medici.tv-palvelu

Palvelusta löytyy opperataltiointeja, dokumentteja, balettia ja konsertteja.
Kirjaudutaan medici.tv kirjastokortilla ja tunnusluvulla.

 

Muita musiikkipalveluita

Rockway

Rockway-palvelu sisältää soittamisen ja laulamisen verkkokursseja.

Käytössä Tampereen, Akaan, Kangasalan, Mänttä-Vilppulan, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Punkalaitumen, Pälkäneen, Sastamalan, Urjalan, Valkeakosken, Vesilahden, Virtain ja Ylöjärven kirjastokorteilla. Kirjautumalla palveluun kirjastokortilla ja tunnusluvulla, saat palvelun ilmaiseksi.

Lisätietoa Rockway-palvelusta PIKI-verkkokirjaston sivuilta

Päivitetty: 3.1.2023