Hyppää sisältöön

Musiikkiaineisto

Musiikkiaineistoa, äänitteitä, nuotteja ja kirjoja on tarjolla kaikissa Ylöjärven kirjaston toimipisteissä. PIKI-verkkokirjaston Seutuvaraus-palvelun kautta voi myös varata jostain toisesta pirkanmaalaisesta kirjastosta lainaksi sellaista materiaalia, jota Ylöjärveltä ei löydy.

Uutta Leijassa

Leijaan on perustettu musiikintekoa ja musiikin taltiointia varten äänitys- ja soittotila. Tilasta löytyy sähkökitara, basso, sähkörummut, akustinen kitara, MIDi-koskettimet ja muuta laitteistoa kuten äänikortti, kuulokevahvistin, mikrofoneja, kuulokkeita jne. sekä äänitysohjelmistoja (mm. Cubase 12AI).

Tilan voi varata maksimissaan kahdeksi tunniksi päivässä ja varaukseen tarvitaan kirjastokortti. Ikäraja on 12 vuotta, sitä nuoremmat voivat käyttää tilaa aikuisen kanssa. Varaukset ja lisätiedot pääkirjasto Leijasta.

Tervetuloa tutustumaan!

Naxos-kuuntelupalvelut verkossa

PIKI-kirjastojen asiakkaana ja PIKI-kirjastokortilla voit kuunnella musiikkia neljässä eri Naxos-suoratoistopalvelussa. Naxos-palvelusta löytyy klassista musiikkia, jazzia, maailmanmusiikkia ja musiikkivideoita. Kaikkia Naxos-palveluja voi käyttää myös mobiilisovelluksena.

Koska palveluja voi käyttää samanaikaisesti vain rajattu määrä kuulijoita, niin muistathan kirjautua ulos palvelusta lopetettuasi kuuntelun. Jos käyttäjien maksimimäärä ylittyy, palveluun ei pääse sisään.

Naxos-palvelusta lisää tietoa PIKI-verkkokirjastosta

Medici.tv-palvelu

Palvelusta löytyy opperataltiointeja, dokumentteja, balettia ja konsertteja.
Kirjaudutaan medici.tv kirjastokortilla ja tunnusluvulla.

 

Muita musiikkipalveluita

Rockway

Rockway-palvelu sisältää soittamisen ja laulamisen verkkokursseja.

Käytössä Tampereen, Akaan, Kangasalan, Mänttä-Vilppulan, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Punkalaitumen, Pälkäneen, Sastamalan, Urjalan, Valkeakosken, Vesilahden, Virtain ja Ylöjärven kirjastokorteilla. Kirjautumalla palveluun kirjastokortilla ja tunnusluvulla, saat palvelun ilmaiseksi.

Lisätietoa Rockway-palvelusta PIKI-verkkokirjaston sivuilta

Mikä Musiikkihuoneen nimeksi?

Päivitetty: 20.3.2023